Láttam neten egy oldalon E46-ot 390 ezerért, mit gondoltok, megéri megvenni, mert nekem indokolatlanul olcsónak tűnik?
"időben szervizelt"
Hja! Még 1960-ban...
Figyelj láttam már 250.000 forintért Porsche 924et az nem lenne jobb?
Ez amúgy úgy van hogy bontásra hozzák a már nagyon olcsó autókat ez is biztos ilyen. Vagy ha szabályosan árulja akkor akkorát hazudik mint egy állat.
Csak az ilyen hülye aki ezt árulja azzal nincs tisztában hogy ha meghalsz abban az amúgy már bontandó állapotú autóban akkor őt elővehetik és még el is ítélhetik.
Amúgy ha figyeled már szinte minden autót úgy árulnak hogy rendszeresen szerivelt meg garázsolt meg női tulaj meg hamis szervizkönyv meg kevés km és még az apja faxát is odaírja és beXeli hogy megvedd.
Abban is tévedsz hogy a rendes 800ezer és 1 milka között van mert én még ennyiért is csak szardarabokat láttam.
1.4 milkától fölfele lesz az.
"A németeknél pár szár euro-ért dobálják őket szóval teljesen reális ez az ár."
Nézzed már meg
Van még 22ezer euróért is E46 330i Németországban.
De a csóri magyar miből indul ki? A törött roncs állapotúból amit mrá 390 ezeré is meg lehet venni.
Mert jó a tablettás bor is 100 forintért minek vegyek minőségit 1000-ért?
Amit olcsón utánad dobnak azok olyanok is. Amik totálkárosak voltak és valamelyik dzsumbuj műhelyben összepofozták bevándorló autószerelők hogy rámelegítsék egy balekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!