Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 5-ös E39-es 800 ezerért?

BMW 5-ös E39-es 800 ezerért?

Figyelt kérdés

Első autómat egy komolyabbra cserélném. Szerettem a kis Astrát, de már valami komolyabbra vágyom, főleg mert egyre többet utazom, és a fizetésem már van olyan szinten, hogy fent tudnék tartani valami komolyabbat is.

Már kiskoromtól BMW mániás voltam, azóta vezettem is párat, és ez csak megerősített ebben. Az E36 és E39 a kedvenc típusaim (azok közül legalábbis, amik elérhetőek lehetnek számomra a közeljövőben).

Összekapartam a hónapok során 400 ezret, és a kis Opel is elment a múlt héten 400 ezerért, így 800 ezrem lenne autót vásárolni, esetleg névre írással együtt 850.

A kérdés tehát: megéri-e ennyiért E39-es ötös BMW-t keresni, lehet-e találni napi használatra alkalmas, nem lelakott, benzines példányt (a dízeleket nem szeretem)?

Nem kell nekem, hogy tele legyen rakva extrákkal, meg M-packetes legyen, tudom, hogy azok 1 millió felett kéretik magukat. Olyan kell ami viszonylag szép, de főleg műszakilag rendben van.

Mennyi továbbá egy ilyen autó szervizköltsége, és mennyire megbízható? 520i, 523i játszik leginkább. Ha esetleg tud valaki a típushoz értő, nem irreális árakon dolgozó szervizt Budapest környékén, azt is megköszönném!

2016. máj. 31. 15:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
45%

7: elnéztem mert a legtöbb kérdésnél húszdé' van és már rááll az ember. Az ilyen kérdéseknél az apró betűset már el se olvasom. Attól függetlenül hogy benzin vagy dízel igaz hogy többet kérnek az autóért amikor megveszi használtan és a szerelő is többet számol fel ha az egy bömös. Ezt több bömös tulaj mondta már nekem akiket ismerek. Van benne tapasztalatuk mert ők is az ilyen olcsóbb mokány bömösöket veszik meg mint amilyet az itt a kérdezők többsége is akar. Most ezzel nem a kérdezőnek akarok nekimenni csak ismered te is a kérdéseket amik néha itt vannak.

Sok értelme nincs az ilyenről tudakozódni mert úgyis tudja mindenki hogy az olcsóval lesz gond. Azért olcsó nem? Mint a többi értelmes kérdés hogy első autónak milyet meg ti milyet vennétek? Legszivesebben megkérdezném mindegyiktől hogy ki ne fizessem helyetted? Ha már én választok helyetted?

De igen muszáj beírni mert hallgatni unalmas. Ha te is benézel valamit a nagy okoskodásod közepette akkor majd én is ugyanezt fogom neked írni. Na mondjuk mesélj még a kettőstömegű lendkerekekről.

2016. jún. 5. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!