Reális 1 millióért 250e km körül futott automata váltós volkswagen passat b5.5 1.9 pdtdi-t kapni?
Figyelt kérdés
Nagyon nem vagyok benne a használtautópiacban ezért fogalmam sincs hogy egy jobb állapotú automata váltós darabért az 1 millió forint körüli határ reális lenne-e2016. máj. 31. 02:35
11/15 anonim válasza:
automata a legjobb. ...és nem azért automata, hogy kézzel babráld a váltót..a gyári beállítás tökéletes.
legalábbis nálam. sosem romlik el, örök darab. és még olajat sem cseréltem,pedig csak Bp-n használom.
12/15 anonim válasza:
Volt pár automata váltós kocsim, és én a magam részéről szerettem őket. Engem is riogattak tőlük, de soha semmi bajom nem volt velük. Az első, egy '95-ös Astra még mindig fut. Most az egyik gyerekem hajtja, és még sohasem volt baj a váltójával.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a megerősítést!
2016. jún. 1. 17:41
14/15 arc777 válasza:
Üdv hát ki kell fogni nekem sikerült
2002 évjárat 8 havi 189000km vettem 1200000Ft
Az autónak nem csak a szervízkönyve volt meg hanem minden papírja mióta kijött a márkakereskedésből.Értsd szervízkönyv javítási számlák anyagköltségekkel műszaki adatlapok biztositási csekkek.
Szóval minden dokumentálva volt egy mappában.
Az autó autómata váltós kényelmes én szeretem a titka 60e km ként váltóolaj csere ez fontos.
Hja és az autómata váltóval szerelt kocsiban nincs kettős tömegű lendkerék.
:D
15/15 A kérdező kommentje:
Akkor te szerencsés voltál :D
2017. márc. 1. 03:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!