Melyik a jobb motor az Aprilia sr vagy a Malaguti f12? válaszokat várom!
buta robogósok.-
simsonok forever.!
"melyik jobb motor..."
nem inkább robogó? :)
nemtudom melyik jobb, mivel nemtetszenek a robogók. nemtettszik a Simson? ennyi pénzért, amennyi mondjuk az SR, már kapsz valami 6sebességes supermotot, amit már lehet motornak nevezni. sőt! nézz utána a Honda CBF 125-nek :) olcsóbb mint a két általad említett robogó.
ha meg mindenképpen agyontuningolt 50es robogót akarsz, akkor Yamaha Aerox. nekem ugyanúgy nem jön be, mint az összes, de ezzel legalább nem lesz annyi gond. a Japánok megbízhatóbbak az Olaszoknál, vagy a Kínaiaknál. apropó, kínai. a Keeway TX 50-be is minarelli blokk van. gond az lesz vele, de legalább nevezhető "motornak" :)
Ha ajándékba kapod akkor Sr-t válasz mert az többet ér.
Ha te veszed akkor F12, mert olcsóbb és ugyan olyan jó.
Simsonos balf@szokra ne hallgass mert a simson ma már kicsit égő, főleg ha lerobbansz vele és tolnod kell. Nekem is volt egy kis ideig szimom de csak az első 1-2 hétben szerettem utána megutáltam mert mindig baja volt.
A robogóm egy álom, nagyon jól megy, megbízható és nem is fogyaszt sokat. Ha jó az idő akkor bárhova elmegyek vele, simsonnal a faluból se mertem kimenni nehogy valahol lerobbanjak vele és tolhatom több kilométeren át amíg hazaérek.
Aki nem ért a motorokhoz az ne vegyen motort.
Azoknak ott a robogó.
Én direkt szar állapotú Simsont vettem és mindig én magam csináltam és most tökéletes, csak benzint öntök bele és megyek vele.
Robogós picifiúnak meg először meg kéne tanulnia írni, mielőtt ilyen helyekre téved.
Attól hogy valaki robogót vesz még érthet a motorokhoz.
Én a simsonomom elég sok mindent megcsináltam egyedül de untam már mert csak a pénzt vitte és nem úgy ment ahogy elvártam tőle.
A robogómhoz nem nyúltam még mert tökéletes állapotban van és bármikor lehagyok egy simsont.
Ok a Simson, de ahol már ketten is sm-re ülnének egy családon belül, ott talán esztétikussab megoldás egy robogó.
(az SR-50-et talán hagyjuk)
Én évekig simsonoztam és elismerem,hogy jó motorok.De alkatrészt már szinte lehetetlen hozá kapni,amit meg árulnak kisipari alkatrészeket az meg olyan mint ha nem is lenne.
El kell ismernem,hogy a robogók tényleg jobbak,már csak a teljesítményükből kiindulva. A robogók átlag 5-7LE a simson meg csak 3,6LE. Gyorsullása,stb... mindenbe jobb a robogó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!