Melyik a jobb motor az Aprilia sr vagy a Malaguti f12? válaszokat várom!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 10:08
1/20 anonim válasza:
Mindkettő megbízhatatland szar.
Szomszédom 2 éve nyüglődik az SR-ével, egy haverom meg már eladta az F12-t annyira megutálta.
Nekem a Simsonnal sosincs bajom :)
2/20 A kérdező kommentje:
Nekem simson nem kell biztos
2010. ápr. 11. 18:08
3/20 anonim válasza:
Ha a hátsó kereklámpás sr-re vagy a régebbire gondolsz akkor ugyan az a blokk van azokban mint a malaguti f12ben.
4/20 anonim válasza:
Szerintem mindkettő jó,mert mindkettőbe yamaha jog blokk van és a jog-ok nagyon ütőképes motorok.
5/20 anonim válasza:
az elsővel értek 1et.
Robogók mind hulladék.
Vegyél egy jó kis simsont.
6/20 anonim válasza:
19:39!
Istenem!
Ennél nagyobb hülyeséget nem is írhattál volna!
Ugyanolyan blokkjuk van az igaz, de nem "Yamaha Jog blokk" hanem MINARELLI.
omg..
1.voltam
7/20 anonim válasza:
A simson egy égő szar.
Nekem Aprilia Sr-em van
95ös évjáratu semmi gond nincs vele a maga 70es hengerével jócskán 100felett megy.
Az f12es is jó motor. ugyan az a blokkja mint az sr-nek.
Úgyhogy a kinézet alapján kell választanod.
De én az sr-t választanám:):)
8/20 anonim válasza:
A Simsont majd akkor nevezd szarnak, ha a "motorodért" te dolgoztál meg, és ha majd a robogók bírnak 30 évet, és még akkoris mennek 70 körül bontatlan blokkal!
9/20 anonim válasza:
20:49es
Tisztában vagyok vele,hogy minarelli blokkos,csak viszonyítás képen irtam.(mert a jog-ot nagyon sokan ismerik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!