Törött üveg moatt defektes lett a kerekem, esélyes, hogy a többi is leereszt?
Meló után jöttem haza és a ház előtti kereszteződésben szét törtek egy pezsgősüveget. A hátsó bal kerekem papílaposra engedett.... Pillanatok alatt.szóval autómentővel elvitettem szervízhez, az utcán nem akartam hagyni éjszakára a parkoló pedig murvás.. (a ház elöl vitettem el)
Kérjem meg a szerviet, hogy nézzék át a többi kereket is? Át tudják minden bizonyossággal nézni? Nincs pótkerék hozzá, de ezek uán fogok venni...
Nagyon hülye vagyok, hogy elvitettem?
Köszönöm a válaszokat?
24/L
Szerintem lehet defektes a többi is, bár üvegszilánk által okozott defektekre az a jellemző, hogy gyorsan leenged a gumi, mert általában vágott és nem szúrt lyukat okoznak, szóval szerintem a többivel nem lesz gond, ha akkor nem engedett le. Igen, nyugodtan nézesd át a többi gumit is.
Szerintem nem volt hülyeség elvitetni, bár a defekt jellemzően házilag is orvosolható probléma (más kérdés, hogy nincs pótkerék; na meg a pótkerék is ideiglenes megoldás).
És igen, szerintem köszönöd a válaszokat ;-D
Orvosolva lett, bár nem volt olcsó muri.
A többi kereken.nem találtak semmilyen nyomot, főképp a bal oldal érintett.. A bal hátsót lazán átvágta az üveg, cirka 5cmes "bezést" okozva... Remélem a bal első oké lesz.
Rendeltem már pótkereket, csak ki kell bíni, míg megérkezik. Ez a habos marhaság szerintem nemsokra jó.... Miért nem adnak rögtön kereket??
Köszi a válaszokat!
5cmes sebzést*
Nemntudok írni.
Még annyit kérdeznék, hogy van okom félni, hogy esetleg menet közben nekiáll az egyik kerekem engedni? Cseréltessem le mind a négyet? Megoldható végülis, csak diétára kell fognom magunkat..
A pótkerék azért szokott kimaradni, hogy helyet spóroljanak a csomagtérben, vagy hogy a gázpalack elférjen benne.
Szerintem a többit ne cseréltesd, fölösleges (bár persze ha nagyon nagy a különbség a külsők kopottsága közt, akkor legalább az ellenkező oldali cseréje talán megfontolandó - de szerintem ezt a szerelők mondták volna)
A defektspray vágott defektre általában nem jó, szúrt (pontszerű) lyukat lehet vele tömíteni, amelyik a futófelületen van (ilyen célra a defektmegelőző folyadékok jobbak /pl. Slime/, kisebb vágást is javítanak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!