Motorosok! Nyáron mennyire öltöztök be motorozáshoz?
A hosszú farmernadrág,csizma,sisak,kesztyű még oké. De a bőrdzsekit is felveszitek a 40 ℃-ban belesülni?
Jópárszor látok nyáron pólós,pulóveres motorosokat.
Nem büntetnek meg azért ha nincs rajtam a dzseki?
Ti hogy vagytok ezzel? Mennyire öltöztök fel nyáron a forróságban motorozáshoz?
A kabát,kesztyű nálam alap.Ha rekkenő hőség van,akkor sportcipő+farmernadrágban megyek,ha 30 fok alatt van a meleg,akkor motorosnadrág,+magasszárú csizma az öltözékem.
Más:büntetni nem büntetnek érte.Ami kötelező,az az E jelzéssel ellátott sisak.Más nem.
#2 Hát vannak igen.
De én múltkor pulóverben mentem ki motorozni a 25-30℃-ban és még úgy is izzadtam.
Protektoros bőrkabát és kesztyű mindig, még 500 méterre is. Nadrágot ritkán veszem fel, de mindig igyekszek valami jó farmernadrágot felvenni, mert az mégsem szakad szét egyből egy taknyolásnál. Amúgy csak a sisak kötelező, az öltözeted nem érdekli a rendőrt, ezt magunkért vesszük fel.
Csak akkor rossza a kabát, mikor állni kell, de menet közben már nincs is melegem a menetszél miatt.
Hát az igazság hogy ha védekezni akarsz, akkor jól beoltozo. Borszerkó, sisak, kesztyu es csizma. Attól is fugg, mennyire jó motoros vagy, persze egy jó motorosnál is elofordulhat egy kis hiba, vagy esetleg más is okozhatja, és épp ezért ajánlatos beoltozni, mert nem vagy védve mint egy autóban.
DE!
mivel én magam ugy dontottem hogy márpedig én lazán megyek motorozni mert ugy élvezem, és nem szeretek annyira beoltozve motorozni a nyári dog melegben, igy ugy teszek, viyázok mint az álat, mindenre figyelek, minden autót lovaskocsit és biciklist belekalkulálok az utam, és gyorsan szeretek menni.
Szegeden a felsotiszaparton 220-at már mentem. 45 éves motorozási és versenyzoi tudással.
Ettol fuggetlenul, bármi torténhetett volna, valoszinuleg más hibájából.
Életem legnagyobb sebessége egy Hayabusán 290km/o volt egy polo. rovidnadrág és tornacipoben, konnyu kesztu még volt rajtam. Valahol Pécs kornyékén, nagyon jó volt!
Isten látja lelkem nem buzditani akarlak, de ami a szivemen az a számon, igy szeretek menni a nyári kánikulában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!