Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Japán autók tényleg jobbak...

A Japán autók tényleg jobbak értem ezalatt a megbízhatóságot mint az európai társaik?

Figyelt kérdés

Autó vásárlás előtt állok

Audi a4 2004-2005

Vw passat 2004-2006

Mercedes c 2002-2004

Toyota Avensis 2003-2006

Nissan Prinera 2004-2006

Honda Accord 2003-2005

Mazda 6 2003-2007

Benzinesek jöhetnek szóba ,diesel nem érdekel... A felsoroltak férnek beke a keretembe 1.5 - 2millio ft ig

Ismerőseim a japán autókra akarnak rábeszélni

Vélemények ?

2016. máj. 27. 01:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Már eltűnt mindenki, de azért annyit hozzáköpök, hogy a jelenlegi legjobb dízel motort szintén a japánok csinálták és a Mazda 6-osban fellelhető. Hatalmas ereje van és nagyon jól tud pörögni ahhoz képest, hogy dízel. És nagy távolságra nem a japán autókat választják? Ezt melyik ujjadból szoptad ki? :D A legtöbb japán autó végig képes szolgálni 3-4 gazdát javítás nélkül. A német autók a legjobb esetben egyet tudnak kiszolgálni, az első gazdájukat, a második már szív velük, mint a torkos borz. Tehát a japán 5x akkora távolságmegtétel után is tökéletesen jól van. Ha 1000 km-t szeretnél utazni, akkor a kényelem ott is ugyanúgy megvan. Tehát erről ennyit. Ez egy tény, hogy a japán autók a világon az elsők, aztán a németek, végül az amerikaiak. Mi ezt iskolában is tanultuk.

De persze, ha luxusautót szeretnék venni, akkor német autót fogok. Japán autó utazásra, használatra, amerikai autó erőre, ha ki kell vontatni egy hajót a szárazföldre, német autó pedig luxusnak. Ezen három nemzet autóit szeretem, mert jók, de a japánok a legjobbak.

2016. aug. 7. 23:51
 22/28 Tomcatters ***** válasza:
Utolsó...... Ezt én is így látom !!! :D
2016. aug. 8. 07:42
 23/28 anonim ***** válasza:
külföldi használtautópiacot nézve 2000 évjárattól felfelé amiben több mint 400.000 km mazda 6 2db van VW passat meg 55db.Vagy senki sem akarja eladni a mazdát mi? :D
2016. aug. 8. 10:06
 24/28 anonim ***** válasza:

Gondolom a német,és EU-s használatautó oldalakat nézted.

Nézd meg azt is,hogy hány darab Mazda 6-os és hány darab passatot adtak el Németországban...

Nézelődj amerikai oldalakon pl cargurus.

És jééé máris fordítva van...

2016. aug. 8. 10:46
 25/28 anonim ***** válasza:
de én azt gondoltam,hogy a kérdező nem amerikában akar autót venni,de ha ott akkor elénézst.Valóban német oldalt néztem,mert magyart aztán nézhetnénk mikor már sportnak számít az óra visszaállítás.Talán az olimpián is láthatjuk hamarosan....
2016. aug. 8. 10:51
 26/28 anonim ***** válasza:

Igen, de a válaszodból nekem az jött le,hogy mennyivel több passat van amiben több mint 400ezer km van,ezzel azt akarva mondani,hogy az mennyivel jobb.

Miközben csak azért van több mert jóval többet adtak el belőle.

2016. aug. 8. 10:53
 27/28 Tomcatters ***** válasza:
Németországban a németek ált német autót vesznek :D
2016. aug. 8. 12:45
 28/28 Tomcatters ***** válasza:

Autó eladási statisztikából szemezgetve....

"A japán autóvásárlási trendek viszont nem nagyon változtak, a tíz legnépszerűbb autómárkából mindössze egyetlen olyan gyártót találni, amelyik nem hazai: a Mercedesnek sikerült megcsípnie a tízedik helyet,....."

Japánok ugyan ugy gazdagok mint pl az osztrákok, németek .. :) Es ugyan ugy nem kell nekik a külhoni autó mint a Németeknek

Németeknél joval több japán autó van mint japánban német, francia, olasz ...stb márkák együttvéve

2016. aug. 8. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!