Első autó 700. 000 Ft-ért? Mit tanácsoltok? Help pls!
29 éves lány vagyok, 10 éve van jogsim, eddig még nem volt saját autóm, bár egész sokat vezettem, rokonok autóit (kölcsönadva stb).
Most adódott egy olyan helyzet, hogy van 700.000 Ft-om, amiből vennék egy használt autót. Tudom, ez nem nagy összeg, plusz ezen felül még számolni kell a vásárlás/átírás költségeivel is! Meg az első szervizkor felmerülő javítandó dolgokkal is. (Nincs is a 700e Ft kőbe vésve emiatt, lehet több is)
Milyen autót vegyek?
Ami fontos, hogy ne legyen kombi, ne legyen "sedan", viszont legalább 4 ajtós legyen (idős, beteg szüleimet kellene néha vinnem orvoshoz és egyéb helyekre).
Valamint ami fontos, az a megbizhatóság. Hogy ne kelljen első körben ráköltenem minden megtakarításomat a vételáron felül.
Ami még fontos (vessetek meg érte!), hogy az autó nézzen is ki valahogy!:) Tudom ennyi pénzért.. pl. nagyon tetszenek a Citroen c3-ak és a formaviláguk.
Benzines autót vegyek gondolom és ne dizelt, mert ahogy olvasgatom, azok megbizhatóbbak.
A fogyasztás nem "annyira" fontos, nem napi használatú kocsi lenne, de autópályán és városi közlekedésre is használnám
Ahogy olvasgatok, a km óra állása az egyik legfontosabb dolog még, de itt sok az átverés.
Nem szeretem a Suzuki Swift-eket és a Daewoo-kat.. pedig tudom, biztos megbízható autók, de idegenkedem tőlük...
Mit tanácsoltok? Esetleg valami konkrét hirdetés? Heelp.. teljesen tanácstalan vagyok, napról-napra egyre kevesebb kedvem van megnyitni a hirdetési oldalakat, nepitelet.hu oldaltól már lassan csömöröm van:(
Ez olyan dolog, hogy ha nem lenne alapja el se terjed, bár hozzáteszem, egy ideig volt nálam második autónak egy 607-es.
Na az végül is ment, de közben jóformán mindenre hibaüzenetet írt ki, 3-szor lett töröltetve, első két alkalommal minden hibajelzésnek utána is volt nézve, harmadiknál már csak törölve, aztán persze megint sorban jöttek elő a valótlan hibaüzenetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!