Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe fájt a jogsid?

Mennyibe fájt a jogsid?

Figyelt kérdés
Olyanok válasza érdekel, akik nem régen, az elmúlt 1-2 évben tették le. Hozzáértők, mit gondoltok, ha abszolút ideális esetet nézünk mennyiből lehet legolcsóbban kihozni? (pl. eü tanfolyamot mellőzve, minden elsőre sikeresen stb.)
2016. máj. 25. 11:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

@11:53: Már bocs de ez azért hülyeség.

Csak úgy viccből nem buktatnak meg, ha tényleg hiba nélkül végigmész, akkor átmész.

Az lehet, hogy szigorúbban veszik a hibákat és valóban mindenért levonnak amiért lehet, de így is át lehet menni elsőre.

2016. máj. 25. 18:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Bő 20 éve volt,s zóval kétlem, hogy brmit jelentene mára.
2016. máj. 25. 21:26
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Még nem fejeztem be, 3 napja buktam meg és egy hónap múlva fogom újrapróbálni. Kresz tanfolyam + vizsga volt kb. 20 ezer összesen, elsősegély tanfolyamom nem volt, az elsősegély vizsga 6850 volt, gyakorlati tanfolyam 31 x 3200 forint, azaz 99200 volt, plusz órát nem vettem mert meglett az 580 km a 28. óra után, a 31. óra a vizsgaóra. A forgalmi vizsga (amit elbuktam sajnos) 11000 volt. Ez összesen kb. 129000 forint eddig, holnap fogok kifizetni újabb 21 ezret (3 forgalmi óra + 1 vizsgaóra + vizsgadíj), így már a 150 ezer is meglesz.
2016. jún. 10. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!