Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe fájt a jogsid?

Mennyibe fájt a jogsid?

Figyelt kérdés
Olyanok válasza érdekel, akik nem régen, az elmúlt 1-2 évben tették le. Hozzáértők, mit gondoltok, ha abszolút ideális esetet nézünk mennyiből lehet legolcsóbban kihozni? (pl. eü tanfolyamot mellőzve, minden elsőre sikeresen stb.)
2016. máj. 25. 11:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Fél éve végeztem, ezért már nem emlékszem pontosan, de hozzávetőlegesen 150 körüli össze lehetett. Kategóriát nem említettél, ez B kategóriára vonatkozik.
2016. máj. 25. 11:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Ó igen, persze, B kat. :) Én 6 éve csináltam, akkor is 150 volt, bár abban a 2 bukásom is benne volt. Most jó lenne kihozni kevesebből (nyilván már nem magamról van szó) hátha valaki tud valamit ajánlani.
2016. máj. 25. 11:40
 3/13 anonim válasza:
Mondjuk az sem elhanyagolható információ, hogy hol élsz, Budapesten avagy vidéken. Én Pesten ippeg 20 éve vizsgáztam le, ergo avval az infóval sokra nem mennél, de a 17 évesemnek most lesz aktuális, így itt a fővárosban azért alaposan körbenéztem, illetve van oktató ismerősöm is.
2016. máj. 25. 11:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Budapest érdekel, szóval, ha vannak infóid, azt megköszönöm! :)
2016. máj. 25. 11:51
 5/13 anonim válasza:
0%
Tesom 2013 van fizetett be 30 at, de utána nem volt pénz még többet befizetni ezért eléggé elhúzódott a dolog. 2014 ben már megbukott kresszen talán 3 szor, a forgalmit 2015 ben csinálta azt is 3 szor. Általaba annyiszor buktatnak meg ahányszor a kresszen is. Szóval ez az egész jogsi dolog csak a pénzen múlik semmi máson. Ha lett volna pénz 1 hónap alatt le rakta volna csak elhúzódott mert nem volt, volt mikor nem maradt rá stb...
2016. máj. 25. 11:53
 6/13 anonim ***** válasza:
150ezret rá kell számolni, jó esetben nem kerül csak 120 ezerbe, de ez alá nem tud lemenni, ahol olcsóbb ajánlatokról olvas ott valamit elhallgatnak. A végső összeg föleg a vezetés gyakorlással növekedhet meg jelentősen. Van tanuló kocsi 2500, de 3500 forintos óra dijjal, s már a kötelező 30 óra is 30 ezres különbséget jelenthet, s azt előre senki nem tudja, hogy a tanulónak elég lesz a 30 óra gyakorlás, vagy lényegesen többre lesz szüksége a sikeres vizsgához. A többi költség tervezhető elöre, feltéve, ha nem bukik vizsgákat a tanuló. A gyakorlati oktatóknál nagy a szórás, de ott inkább az oktató személyére érdemes kihegyezni a választást, nem az olcsó óradíjra - ez persze nem zárja ki azt, hogy egy olcsóbb díjjal dolgozó oktató nem lehet jó.
2016. máj. 25. 12:17
 7/13 Beviz Elek ***** válasza:

B kat 150-160 körül 7 éve (2500/óra volt a vezetés vidéken)

C, E, GKI ingyen. A jogsi megléte miatt emeltek a fizun, kb 250-300 munkanap alatt térült meg az ára.

2016. máj. 25. 12:24
 8/13 anonim ***** válasza:
50%

Pesten meg lehet úszni 140-150k-ból jelenleg a "B"-t.

Vidék az más tészta, vannak szemét autósulik, kis sógornőm pl most csinálta, pontos összeget nem tudok, de alulról súrolta neki a 200k-t...

Én tavaly "A"-t csináltam Pesten és 103k volt pontosan.

2016. máj. 25. 12:46
 9/13 anonim ***** válasza:

"Vidék az más tészta, vannak szemét autósulik" - mert Pesten nincsenek? Nem is szólva a főváros legendásan korrupt vizsgabiztosairól (de persze olyanok előfordulhatnak vidéken is)...

Körültekintően kell autós iskolát, de főleg gyakorlati oktatót választani, ha van rá lehetőség.

2016. máj. 25. 12:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem semmi számokat látok itt! Jól megemelték az árakat. Én még 2000-ben vizsgáztam, de akkor sem 20Ft volt egy liter benzin. ;)
2016. máj. 25. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!