Mindent összeadva mennyibe került a jogsid? 180-200e Ft reális?
Igen reális.
Nagy átlagba mondhatni, hogy 170 ezerből kijön, ha minden elsőre sikerül.
Ha előre meg tudod mondani, hogy neked hány óra vezetés után lesz sikeres forgalmi vizsgád, akkor ki tudod számolni az összeget, amibe kerül a jogosítvány - feltételezve, hogy nem bukdácsolsz fölöslegesen.
A 180-200 ezer forintot nem reálisnak nevezném, inkább átlagnak tekinthető, ennyi pénzt mindenképpen érdemes félre tenni a "B" jogosítvány szerzéshez, jó esetben megmarad valamennyi, de azzal is számolni kell, hogy esetleg kevés lesz, nem számolható előre a végösszeg.
Előszeretettel számolnak spórolósan a 30 kötelező órával, pedig lehet 40-50-60 óra vezetés után lesz csak sikeres a vizsga.
A vezetés óradíja 2000-3000 forint között mozog, s már ebből tízezres differenciák lehetnek.
"A vezetés óradíja 2000-3000 forint között mozog"
"130, nem."
áruljátok már hogyan és hol sikerült ezt kihozni?itt vidéken az alaptandíj 150ezer ebbe csak a 30 óra vezetés és a kresz tanfolyam van benne.alkalmassági,vizsgák,elsősegély mindennel eggyütt 200 fölé is mehet.2ezer egy óra vezetés? itt mielött elkezdtem megnéztem 8 autósiskolát.mindegyik ugyanannyit kér érte olyan 4ezer körül.de örülnék én 2ezres óráknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!