Muscleman666 kérdése:
Foltos az autó pöttyös de miért?
Figyelt kérdés
az autón fehér foltos fehéres pötyök látszódnak autó mosás után eddig nemláttam rajta de mióta ebbe a nagy hőségbe mostam le az autót elég sok helyen foltos 1-2 cm is foltok látszódnak a szélein fehér folt. olyan mintha egy csomó helyen felpattogzott volna a lakk. elég durva eddig nemvolt ez csak most.mi lehet ez és hogyan tudnám eltüntetni már kétszer is lemostam az autót de ahogy megszárad tiszta folt pötty eddig nemvolt ilyen.2016. máj. 23. 17:44
2/5 anonim válasza:
Egy polírozás / viaszpasztázás ráférne.
Autófényezők meg tudják csinálni, talán nem is olyan drágán.
3/5 anonim válasza:
Ez csak azért lett ilyen, mert napon mostad, és nem törölgetted le/ nem mentél egy szárító kört. ☺ Vízkőszerű dolog, simán lejön vizes ronggyal.
Legközelebb árnyékban mosd, vagy töröld át!
4/5 A kérdező kommentje:
ecettel lejött
2016. máj. 23. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!