Egy dieselrendszer tisztító folyadéktól ehet kevesebbet az autó?
Aranka, pihenjél.
egutnad a többi 10++ rejtett nickeden vaó trollkodást, és visszajöttél?
Sokkal t9öbb van a görbe falábadban fogyasztásilag, mint négy deci.
Pontosabban lenne, ha valós autóról lenne szó, és nem megint a hülye kitaláciőiddal terhelnéd a fórumot.
Aranka, aki egy hónapnál többet töltött itt, az tudja, hogy te egy hülye troll vagy. Kitalált autók kitalált problémáival borzolod a kedélyeket.
Mindenki tudja, pár szerencsétlen újonc besz*pja, hogy a kérdésed valódi, más nem.
5 év és 5000 válasznyi itteni fórumozás után pont leszarom mit gondolsz rólam. Azt viszont tudom, hogy rólad mit gondol itt mindenki. Ugyanazt amit én, csak az esetleges szankciók miatt nem merik ideírni.
Nem, ilyet csak az kap, aki megérdemli.
Azért 72, és nem 90 %, mert a konkrét kérdés megválaszolásán túl az emberi hülyeséget sosem hagyom szó nélkül. Az első évben 90-92% között mozgott, aztán amikor elegem lett a sok szakártóból, és a még több kamukérdésesből, és elkezdtem a p*csába küldeni azokat, akik oda valók, nagyon hamar lement 70 környékére, de ez egy ilyen műfaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!