Szeretnék egy saját autót, de nem értek hozzájuk, milyet kéne vennem?
Van jogsim lassan 1 éve és a családom suzuki swift-jét gyakran vezetem.
Nem akarok túl drágát(200-400ezer) mert ugye első autó és fogalmam sincs milyet vegyek.
Haverjaim gyakran beszélgetnek autókról mondják a márkákat meg a nevüket én meg azt se tudom mi meg hogy néz ki éppen az adott model.
Nekem ilyeneket honnan kéne tudnom? Vagy hogy éppen mi számít jó autónak?
Hát, szerintem ebben az árkategóriában pont egy swift lenne jó vétel. Könnyű hozzá akár bontott alkatrészt találni, olcsó a fenntartása, aránylag igénytelen, és nem kell sajnálni annyira, ha megtöröd/karcolod.
Ennyi pénzért még egy régebbi fiat puntót, vagy opel corsa-t tudnék ajánlani, de tényleg a swift a legolcsóbb.
Swiftből meg érdemes benzines 1.3-asat választani. 1.0-ásat ha lehet akkor inkább kerüld el, mert gyenge, és nem is fogyaszt nagyon kevesebbet.
Sokan fújjognak rá pedig tényleg megbízható autó, amióta nekünk megvan (kb 15év) azóta annyi baja volt csak hogy 2x kellett az aksit kicserélni.
Én azért szeretnék valami más autót amiről csak szimplán ne az legyen az emberek véleménye hogy nah megint egy swift..
Opel Astra F-et néztem hogy az is tökéletes lenne kezdésnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!