Ti mit ajánlanátok?
LR Discovery 1-es cseréje lenne, már sok felújításra szorulna így tovább adnánk.
Kitériumok:
Férfi:Földutak, árkok járása esős sáros időben is.
Nő:Szép legyen. Tehát nem ilyen mint a jelenlegi.(Ez egy kissé lelakottabb már, néhol kiszakadt az üléshuzat stb. Nem volt kellően ápolva első gazdájánál, meg én is beülök sárosan is) Szóval kicsit patentosabbnak kellene lennie az asszonynak. Régebbi is lehet, ha rendbe tartott de ez persze tulajtól függ. Meg hogy ne kelljen javíttatni, mert ebből lett már elege nagyon. Mondjuk azt hiszi hogy a többi kocsit nem kell, de mindegy én már nem vitázok.
Én egy Nivára gondoltam, de hát a pénzügyi főnöknek nem nagyon tetszik így ötletek kellenének.
A keret, na az két kategóriás. Szűk 1M készpénz. De ha hitelbe belemegyünk akkor 2 M körül-ig felkúszhatunk. De mi se szeretnénk annyira hitelt felvenni. Vagy szerintetek érdemes többet rááldozni?
Most egy férfit és egy nőt keresel hármasban jeligére vagy mi? Akkor ez rossz témakör.
Neked terepjáró kell. Pedig ha tudnád hányan összeverekednének egy Discoveryért. Az egy rgi és értékes autó. Lehet hogy még érdemes lenne felújíttatni is.
2 milkáért még mindig elég régiek vannak az igazi jó terepjárókból. Többet kellene rászánni. De 1 milkáért lehet hogy szuperül felújítható lenne a Discovery.
Még próbálom rávenni a felújításra. De nem tudja elképzelni hogy ez lehet még tiszta szép autó. De kellene bele gardán, váltó csere, garnitúra csere. Műszerfalat teljesen kiportalanítani. Új üléshuzatok. Csapágyakat. Első hátsó díszléc. Kilincs cserék. Szélvédő csere, lámpák cseréje.
Fél éve vettem 350.000ért. Szerintem nagyon jó ár volt érte. Jó igaz már ráköltöttem 100ast. És még volna mit.
UAZ 469 remek, főleg árok járásra, esős, laza talajon. Ahol sok terepjáró sír, vagy már el sem megy, ott az UAZ még kacag és vigan halad előre.
Elég leharcoltan vettem, viszont mindössze 100 000 ft-ot kértek érte, aztán ráköltöttem még 300 000 ft-ot, újra lett festve, lakkozva, kicsit átalakítva, szóval végeredményben rohadt szép lett, legalábbis nekem szép. Aztán feleségem is elkezdte vezetgetni, pedig eleinte az udvarra nem akarta beengedni, ma már gondol egyet egy nagy eső után, beül és kimegy a határba "csapatni", dagonyásan hazahozza, aztán én sikáljam meg :)
Nem mai technika, nem is mai formavilág, viszont szerethető, igénytelen jószág, amit egyszer kell normálisan rendbe rakni, kicsit kipofozni, és egész jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!