Mit ajánlanátok 2M Ft-ig max 10 éves autót sedan formával?
Figyelt kérdés
Lehetőleg bőr belsővel, automata nem feltétel de előny, és fontos, hogy minél biztonságosabb legyen. Mivel nem igazán értek az autókhoz ezért minél egyszerűbb legyen a szervizelés is.2016. máj. 15. 14:23
1/9 Tomcatters válasza:
7. Gen accord benzinesbe ,nekem is az van ,nagyon megbizható autó 2 millio környeken mar talalsz elfogadhatót
2/9 anonim válasza:
Vagy Volkswagen Jetta, csak hogy a másik táborból is legyen valami, Hondás barátom. :D
3/9 Tomcatters válasza:
Helyes,ment a zöld kéz VW barátom :D
4/9 anonim válasza:
Hogy toljuk kicsit az egyik alulprezentált márkát is. Alfa Romeo GT.
Bátran vissza lehet menni korban 13 - 14 évig is.
5/9 anonim válasza:
Vagy még Alfa 159 ami tényleg sedan és elég megbízható már.
6/9 anonim válasza:
Én is a Volkswagenesek táborát erősíteném. Volkswagen Jetta vagy Passat, mind a kettő jó választás lehet. Jelenleg egy hatos Jettám van és minden elvárásaimnak megfelel. Korábban viszont egy ötös Passatom volt, amivel több mint 500.000 km-t tettem meg. És 400.000-ig szinte semmi komolyabb bajom nem volt az autóval.
7/9 anonim válasza:
Vw Passat, Skoda SuperB, Skoda Octavia, Hodna Civic sedan.
9/9 KÁ ügynök00 válasza:
vegyél egy vadi új lada granta sedant
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!