Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzin vélemények? Segítség!

Benzin vélemények? Segítség!

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy shell vagy mol sima 95-ös benzin a jobb? Melyiket érdemes tankolni illetve ti Melyiket ajánlanátok? Ti melyik kúton tankoltok?

2016. máj. 18. 20:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. máj. 18. 21:11
 12/24 anonim ***** válasza:
Ha nem Ferrariba tankolod, akkor észre sem fogod venni a különbsget kutak között, de igazábol még abban sem.
2016. máj. 18. 23:49
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Csak tudnám hogy honnan veszi mindenki hogy mindenhová MOL üzemanyag kerül.
2016. máj. 19. 01:08
 14/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy a kutak 80%-hoz.
2016. máj. 19. 03:01
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
De honnan tudod?
2016. máj. 19. 03:16
 16/24 Tomcatters ***** válasza:
Az OMV hez Ausztriából, pontosabban Schwechatból szállítják az üzemanyagot,legalabbis a nyugati határmenti kutakhoz... Itt pest környeken, meg beljebb csak a maxmotion 100, es a maxmotion diesel érkezik onnet.. Ezért tankolok kizárólag azt .. nem megy tőle jobban az autó ,se nem fogyaszt kevesebbet,de jobbak az adalekanyagok,ami segit tisztabban tartani a motrot :)
2016. máj. 19. 05:50
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

NA akkor még egy 0% lepontozásért előre is kösz a barmának mert nekem nem számít de ismét kérdezem.

Honnan tudjátok ilyen biztosan? Sehol soha senki nem adott még erre választ. Mert szerintem ezek csak szájhagyomány útján terjedő baromságok.

2016. máj. 19. 11:47
 18/24 anonim válasza:
Én pl onnét tudom, hogy egy üa.kereskedő vállalatnál vagyok könyvelő, így nagyjából rálátásom van a kutak működésére és beszerzésekre. Így biztosan tudom állítani, hogy én is és a többi válaszoló is jól válaszolt :) Még annyi kiegészítést tennék, hogy OMW kutakra nem csak Schwechat-ról hanem Graz-ból is szoktak szállítani :) Mindegy... a lényeg, hogy MOL és Shell egyazon minőség, itt tényleg inkább a szimpátia/ár döntsön mindenkinél.
2016. máj. 19. 15:51
 19/24 Tomcatters ***** válasza:
#18 lényeg,hogy osztrákiából XDD hozzák az OMV hez , remélem bp környékére is ,es nem csak sopron ...stb
2016. máj. 19. 16:44
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Jó de ha valaki egy cégnél dolgozik akkor csak annak a forgalmát látja.

[link]

MOL

A Mol százhalombattai finomítójából származik a kútjain kapható benzin nagy része.

OMV

Az OMV benzinek nagy többsége pedig a vállalat saját schwechati finomítójából kerül a kútjaihoz.

Shell

A Shellnek magyarországi finomító híján az általa forgalmazott üzemanyag több forrásból is származik.

2016. máj. 19. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!