Benzin vélemények? Segítség!
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy shell vagy mol sima 95-ös benzin a jobb? Melyiket érdemes tankolni illetve ti Melyiket ajánlanátok? Ti melyik kúton tankoltok?2016. máj. 18. 20:28
11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. máj. 18. 21:11
12/24 anonim válasza:
Ha nem Ferrariba tankolod, akkor észre sem fogod venni a különbsget kutak között, de igazábol még abban sem.
13/24 anonim válasza:
Csak tudnám hogy honnan veszi mindenki hogy mindenhová MOL üzemanyag kerül.
16/24 Tomcatters válasza:
Az OMV hez Ausztriából, pontosabban Schwechatból szállítják az üzemanyagot,legalabbis a nyugati határmenti kutakhoz... Itt pest környeken, meg beljebb csak a maxmotion 100, es a maxmotion diesel érkezik onnet.. Ezért tankolok kizárólag azt .. nem megy tőle jobban az autó ,se nem fogyaszt kevesebbet,de jobbak az adalekanyagok,ami segit tisztabban tartani a motrot :)
17/24 anonim válasza:
NA akkor még egy 0% lepontozásért előre is kösz a barmának mert nekem nem számít de ismét kérdezem.
Honnan tudjátok ilyen biztosan? Sehol soha senki nem adott még erre választ. Mert szerintem ezek csak szájhagyomány útján terjedő baromságok.
18/24 anonim válasza:
Én pl onnét tudom, hogy egy üa.kereskedő vállalatnál vagyok könyvelő, így nagyjából rálátásom van a kutak működésére és beszerzésekre. Így biztosan tudom állítani, hogy én is és a többi válaszoló is jól válaszolt :) Még annyi kiegészítést tennék, hogy OMW kutakra nem csak Schwechat-ról hanem Graz-ból is szoktak szállítani :) Mindegy... a lényeg, hogy MOL és Shell egyazon minőség, itt tényleg inkább a szimpátia/ár döntsön mindenkinél.
19/24 Tomcatters válasza:
#18 lényeg,hogy osztrákiából XDD hozzák az OMV hez , remélem bp környékére is ,es nem csak sopron ...stb
20/24 anonim válasza:
Jó de ha valaki egy cégnél dolgozik akkor csak annak a forgalmát látja.
MOL
A Mol százhalombattai finomítójából származik a kútjain kapható benzin nagy része.
OMV
Az OMV benzinek nagy többsége pedig a vállalat saját schwechati finomítójából kerül a kútjaihoz.
Shell
A Shellnek magyarországi finomító híján az általa forgalmazott üzemanyag több forrásból is származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!