Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Titeket mi idegesít legjobban...

Titeket mi idegesít legjobban vezetés közben?

Figyelt kérdés
Mint pl. ha benne vannak a seggetekben, dudálnak, villognak, előzgetnek, ilyenek

2016. máj. 18. 09:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%
A r*hadt sok busz. (Bp)
2016. máj. 18. 11:04
 12/20 anonim ***** válasza:
38%
Ha beszáll egy darázs vagy légy és ott zümmög és alig tudom kihajtani.
2016. máj. 18. 11:37
 13/20 anonim ***** válasza:
72%

Mikor előzik a barmok a szembejövőt, és mikor kijön, látja hogy 110-el jövök és 100 méterre vagyok, de belekezd az előzésbe. Én meg majdnem az árokba kell menjek, hogy ne ütközzünk össze.

Meg utálom még amelyik városban 10 cm-re jön tőlem, és ugye átjárók, kerszteződés, bármi miatt hirtelen kell fékezzek, tudom hogy nekem jön, ilyenkor nem is merek nagyot fékezni, hanem nagyon nyugisan kell lassítsak, hogy őfelsége nehogy nekem jöjjön.

2016. máj. 18. 11:58
 14/20 anonim ***** válasza:
63%

Mikor ledudálnak, másodpercig tenyerelnek bele, mert lassítani merészelek a beláthatatlan stop táblás kereszteződésnél.

Mikor azért dudálnak le, mert piros-sárgánál nem lövök ki csikorgó kerekekkel.

Ha szabályosan meg tud előzni, akkor tegye. De mikor záróvolanon átmegy mellém a szembejövő sávba, azért, hogy bekanyarodjn a szembejövő sávból, tahát tőlem balról elém befordulva jobbra (természetesen index nélkül), én meg vészfékezéssel épp hogy meg tudok állni, azt se kedvelem igazán.

Hasonlóan nem szeretem, mikor úgy sorolnak be elém a sávomba, hogy telefonál, indexet nem használja, tükröt nem nézi, csak gondol egyet és kijön. Én meg taposhatom a féket, hogy ugyan ne jöjjön már nekem.

2016. máj. 18. 13:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Mikor valami gőzmozdonyként füstölő autó mögé érek és még előzésre sincs lehetőség.... kegyetlen utálom.
2016. máj. 18. 22:14
 16/20 anonim ***** válasza:
64%
Akárki akármit is mond, a legidegesítőbbek a türelmetlen autósok. Akik nekiállnak mögötted villogni, ha 1 percnél hosszabb időre állsz meg egy stop-táblánál, mert nem képesek felfogni, hogy jönnek keresztbe, és nem akarsz balesetveszélyesen közéjük vágni. Vagy aki nem tud várni néhány másodpercet, hogy a körforgalomból kilépve felgyorsíts, és egyből megelőz. Szerintem a türelmetlen autósnál rosszabb nincsen.
2016. máj. 19. 00:49
 17/20 anonim ***** válasza:
67%

1.)A türelmetlenek.

2.)Azok akik leelőznek majd 100 méter múlva leparkol...fuck logick :D

2.)Akik nem adják meg a jobbkezet.

4.)A buszok.

5.)A saját kocsim :D mert egy szar.

2016. máj. 25. 08:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Motorosokkal, biciklisekkel, robogósokkal hogy álltok?
2016. máj. 27. 11:11
 19/20 anonim ***** válasza:
38%

Bringásokat és a pizzafutárokat nagyon rühellem.

Meg az ilyen 12 éveseket akik megkapják a kis szutyokra a jogsit és belsősávban keménykednek. Nem egyszer láttam, ahogy száguldoznak majd 2 kanyarral késöbb feküdtek a földön.

2016. máj. 27. 11:18
 20/20 anonim ***** válasza:

Bringások közt elképesztően sok a hülye. Szal hja, velük vigyázni kell.

Robogósokkal igazán nagy bajom viszont még nem volt. Találkoztam 1-2 fura futárral, de a többi nem sok vizet kavar szvsz.

2016. máj. 27. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!