Titeket mi idegesít legjobban vezetés közben?
-ha a seggembe mászik
- ha nem használja az indexet
- ha azt hiszi ő a forma 1-es pilóta és kényszeríteni akar a megengedettnél nagyobb sebességre..
Ha a seggemben hintáznak, viszont nem előznek meg akkor sem ha 500 m belátható egyenes útszakaszon nem jön szembe senki.
Na ez nagyon tud dühíteni!
A másik, amikor már több mint 10 perce állunk a piros lámpánál (kerszteződés+hév átjáró, és ki kell várni egy-egy tetű hév átvonaglását). Majd mikor már emiatt kövéren elkéstem a munkából, szeretnék átjutni, de az előttem lévő elalszik. Ja, és természetesen ő még épp átcsusszan a sárgán, de én már ottragadok.
Na, ez is dühít!
Az amikor látom, hogy valaki agresszíven, és másokat veszélyeztetve vezet. Türelmetlenül jobbról, balról előzve mindenkit akit csak tud, néha index nélkül, tövig nyomva a gázt, a másik seggéből kibújva.
Persze az is bosszantó, ha valaki bizonytalanul vezet, és lassan közlekedve összevissza néz, hogy hová is kéne neki mennie. De ez úgy gondolom, hogy egy bizonyos fokig még érthető.
A türelmetlenség az sokkal nagyobb probléma.
vezetés közben is, de a járdán állva is, a sok füstölgő, okosba levizsgáztatott bontószökevény...na ez az ami némileg zavar..
na persze aki ilyen hulladékkal jár, az otthon is gumival, bútordarabokkal, műanyaggal fűti a házát, természetesen éjjel, akkor nem látják annyian.
szóval az okosba vizsgáztatott leharcolt, ápolatlan járgány zavar..a baj, hogy a rendőrt viszont marhára nem érdekli..ez mégjobban zavar...
csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!