Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ebben a sofőrhiányban visszaté...

Ebben a sofőrhiányban visszatérhet a régi kamionosok fénye?

Figyelt kérdés
Elképzelhető, hogy pár év múlva a seggünket is kinyalják, mert nem lesz ember?
2016. máj. 16. 20:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

Most azt h mire kellett lepontozni valaki meg tudja mondani? Logisztikus vagyok egyebkent es naggyabol tisztaban vagyok azzal h mi hogy van.

Igen! Jol meg is kell baszni azt, aki lopja az uzemanyagot. Meg jo hogy kifizettetik. A lopott uzemanyag a plusz kafeteriad vag mit kell ezen hoborogni? Ismetlem megegyszer: eleg urias penzt kaptok. Lehet h kemeny munka, de mehettel volna a sote-ra is es akkor most plasztikai sebesz lennel:) errol ennyit mehet ide is a lepontozas. U.i: nagy kozhely, de van benne valami: mindenki annyit er amennyi ido alatt potolhato.

2016. máj. 17. 13:45
 22/31 anonim ***** válasza:
36%

Előző hozzá szóló; a sofőr nem biztonsági őr!!! Ha leszivják az üzemanyagát arról nem ő tehet !

Senkitől nem kérheted hogy éjjelente őrködjön...

2016. máj. 17. 14:03
 23/31 anonim ***** válasza:
36%
Még egy dolog, pont az ilyen diszpokat utálják a kamionosok, nem tudom dolgoztál e a szakmádba, de ez a lekezelő hozzá állás a kamionosokhoz....hmhm...
2016. máj. 17. 14:06
 24/31 anonim ***** válasza:
Lehet! De ez, hogy aki kamionos/biztior/kemenysepro stb 3meterrol kopnek lefele minket azert neha kiakaszto tud lenni. Ahol ki kell fizetni az uzemanyaghianyt, ott valahogy kevesebb a lopas. Egyebkent meg ha valaki nekiall lopni, altalaban elviszi az egeszet, nem csak 40-50litert;-)
2016. máj. 17. 14:11
 25/31 anonim ***** válasza:
35%

21-es,

én is logisztikus vagyok, ebben dolgozom évek óta. Az én válaszomat is végigminuszolta mindenki. Fáj az igazság, ez van:) Én nyugodtan alszom, mert tudom mi a valóság a saját vezetőülésemen kívül is, ők meg nyugodtan alszanak, mert jól megmondták:)

Ezen az oldalon minden kategóriának megvan a maga fétise. Pl itt a TDI szar, hiába teljesít a világban évek óta, a kamionos az isten. De kb minden kategóriában vannak ilyen sztereotípiák.

2016. máj. 17. 15:08
 26/31 anonim ***** válasza:
53%
A lepontozás pszichológiája nagyon egyszerű. Minél alacsonyabb az átlagos intelligenciája valakinek annál inkább hevesebben és emocionálisabban reagál bármire, ami nem illik az ő kis világnézetébe. Az mindegy, hogy igaz, nem igaz, sértő, nem sértő. Lényegtelen, elég, ha ő nem ért vele egyet.
2016. máj. 17. 15:28
 27/31 anonim ***** válasza:
Ezert nem ertem! Volt egy kerdes, amelyre csak szubjektiv valaszt lehet adni! Most az en nezopontomat o nem ismeri, errol szol az oldal. Ha racionalis, konkret valasz kell akkor valtsa at egyenletre a kerdest es irok egy konkret valaszt.
2016. máj. 17. 16:38
 28/31 anonim ***** válasza:
Ezt nem kell érteni különösebben, a 26-os leírta az okokat világosan, amire én csak utalni próbáltam az előbb;)
2016. máj. 18. 07:04
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora intellektuellek itt páran de azért beleállnak egy olyan vitába, hogy a kamionos megérdemel annyit vagy nem.
2016. máj. 18. 08:29
 30/31 anonim ***** válasza:
Nálunk napi nettó 26 ezer forintra jön ki a fizetésünk (külföldi cég) és még sincs elég ember. 300 euró prémiumot kapunk, ha egy korábbi kollégát beajánlunk. Az a cég filozófiája, hogy nem hirdet, hanem a már ott dolgozók ajánlásai alapján vesz fel új sofőrt. Még, mert fog még hirdetni is szerintem.
2016. máj. 26. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!