Érdemes-e régi tdi-t venni?
Figyelt kérdés
1994-es évjárattól 2000-ig . 500-600ezer amit rászánnék . Mindenképp klímásat szeretnék . főleg a vw passat, vw golf 3, audi a4. Ezekben gondolkodom . Nem tudom hogy mennyire megbízhatóak még így 400-500ezer kilométer körül . Megérné-e venni vagy nem ?2016. máj. 1. 19:07
1/6 anonim válasza:
ha csak ennyit szánsz rá akkor nemérdemes mert ráfogsz költeni sokat, viszont ha teszel hozzá még pár száz ezret akkor kifoghatsz jóállapotú tdi-t ami még sokat elmegy szinte gond nélkül
2/6 anonim válasza:
Nem, régiekben már sok km van, sok gond is elhet.
3/6 anonim válasza:
Nekünk 1998-as Seat Cordobánk van (1.9 tdi) és bár ennyi kilométer még nincs benne, de soha semmi baj nem volt és nincs is vele, pedig mostanában voltunk vele Ausztriában, Németországban is.
4/6 anonim válasza:
Érdemesnek érdemes, csak nem ennyi pénzért. Én is egy ideig 80-as Audival szaladgáltam, imádtam, 20 liter gázolajjal 400 km-t mentem szinte csak városban és hasonlók. Na de 300 ezernél többet nem adnék egy ilyenért, az fix, patika állapotút meg nincs értelme ilyenből venni szerintem, akkor már inkább egy fiatalabb autó.
5/6 anonim válasza:
Mondanám, hogy nézz egy jó sor5TDI 100-as vagy A6-os Audit, de ennyiért csak az alja van. Pedig abból a legfiatalabb is '97-es.
6/6 anonim válasza:
Nekünk egy nissan primerank volt 2.0 tdi, 1998-as, motorikusan igen jó volt 300 ezer km -el adttuk el, viszont, olyan rozsdás volt hogy ausztriába már nem ment át műszakin és kinti kocsi volt. Apróbb hibák voltak, pl főtengelyen egy érzékelő megadta magát. generátor, stb..
Sajnos ha egy iylen kocsit nézel fel kell készülnöd hasonló apróbb dolgokra, felfügesztés, generátor,TURBÓ!, stb... Ha találsz jó állapotút megéri venni, de én inkább egy sima szivódieselt vennék ennyi pénzből ami jó állapotban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!