Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lenne ha a C+E jogsit is...

Mi lenne ha a C+E jogsit is úgy "osztogatnák" mint a B-t?

Figyelt kérdés

Csak úgy merült fel bennem a kérdés,hogy nemrég kezdtem el a sima C-t, és az E meg társai még sehol, de a víz lever néhány tolatástól.A legutóbbi órám is elég kaotikus volt, van még mit gyakorolnom, bár csak 20 éves vagyok.

Ahogy látom,hogy egyesek a sima B-vel is mit összeszenvednek már egy parkolás során, akkor mit csinálnának egy kamionnal?

Tudom hülye, és értelmetlen kérdés nem is várok rá komoly választ, csak belegondoltam,hogy mekkora pusztítást végezne néhány ilyen sofőr.

2016. máj. 15. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy osztogatják. Aki megüti a szintet megkapja.
2016. máj. 15. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

B-nél totál kezdő az ember, azt sem tudja hova nyúljon, össze vissza kalimpál. C-nél már megvan a rutin, csak minden sokkal nagyobb.

Tehát 0-ról a B jogsi szerintem nehezebb, mint B-ről a C. Én is most fogom majd kezdeni egyébként.

2016. máj. 15. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is így gondolom. B-nél még akár egy kis Smart is szokatlan, mert az ember előtte nem csinált ilyet és gyakorlatlan, bénázik. Ez természetes.

Mikor először teherautót vezettem, nekem is furcsa volt. Meg kell szokni a nagyobb méreteket. Kell egy kis idő míg ráérez az ember, hogy hol van a jobb hátsó kerék. De nincs ez másképp a B-nél sem szerintem. Utána ha megszoktad a kocsit, már egy kamiont is olyan lazán elvezetsz mint egy személyautót.

2016. máj. 15. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Pár héttel ezelőtt egy kamion fékezés rohant bele az előtte álló billencsbe. Húsz éves volt a sofőr(az újság szerint).

A C-E kategóriát nem szabad összehesonlítani a B-vel.

Előttem már leírták, miért.

Azért nagyon nem mindegy, hogy egy nyergessel egyből betolat -e a versenyző a másik harminc kamion közötti egy szem üres helyre...

Sőt az sem mindegy, hogy a rampához milyen érzékkel tolat egyedül, ordítozó raktáros segítsége nélkül..

Ezeket a helyzeteket nem szabad összehasonlítani azokkal, amiket a plázák parkolóiban, illetve a szomszéd kapubeállásánál látunk.

2016. máj. 15. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:

"Pár héttel ezelőtt egy kamion fékezés rohant bele az előtte álló billencsbe. Húsz éves volt a sofőr(az újság szerint)."

Ha a nulláson történt balesetre gondolsz, ott 53 éves volt a sofőr. Az első napokban terjedtek 22 évről szóló legendák.

2016. máj. 15. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyergessel tolatni még nem is olyan vagy vaszisztdasz. Forgózsámolyos póttal már megérteném hogy lever a víz.
2016. máj. 15. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
De szerencsére nem úgy osztogatják. Bár més mikor az ember megkapja a jogsit meg mikor van mögötte pár év rutin.
2016. máj. 15. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!