Talaltam olyan jogsit ahol 1het alatt kezembe volt a jogsi. Ez rendes okmanyirodabol. Ezt hogy csinalják?
200ezer ft B
300ezer ft B-C
Ez egy működő dolog, úgy hívják, hogy "Okirat Hamisítás" viszonylag kevés iskola hirdeti ezt a megoldást, mert bár jól hangzik, de ez igazából egy ideiglenes papír, amivel ha szerencséd van életed végig vezetsz, ha nem akkor hamar bevonják és még lehet belőle rendőrségi ügyed is.
Egy kollégámat nem is olyan régen ilyesmi miatt rúgták ki, ő véletlenül jó pár évvel ezelőtt letetett egy nyelvvizsgát papíron! :D
Az a szomorú amikor már eltelik akár 10 év és rendezett életed van, netán olyan melóhelyed ahol számít a makulátlan életvitel és már magad sem emlékszel, hogy anno volt ilyen sztori és ezért borul az egész világod!
A kérdés nem tiszta, te nulláról 7 nap alatt kaptál jogsit, vagy csak találtál egy helyet ahol minden papír után 7 napon belül megkaptad.
Mert az előbbire írtam, hogy bűncselekmény az utóbbiról nem tudok nyilatkozni.
Nekem már évek óta van jogosítványom de én ahogy beadtam a papírokat az okmányirodába, 1 héten belül nálam volt a jogsi.
Akik később tették le azok heteket vártak rá.
Én nem értem, ezt a 1 hetes dolgot.
1 hét alatt szerezted meg a jogsid nulláról? Vagyis kresz vizsga, kötelező 30 óra vezetés, rutin vizsga, egészségügyi vizsga? ez mind 1 hét alatt?
VAGY
magát a jogosítványt mint okiratot szerezted meg 1 hét alatt?
Ha csak az okmányirodai ügyintézésről van szó, akkor az nem csoda! Nem rég módosítottak a jogszabályon, és az okmányok ügyintézési határideje lerövidült 8 napra. Az ANY nyomdában meg elhagyják a töküket is...
De a komplett jogsit Magyarországon, nulláról elkezdve képtelenség akár egy hónap alatt is megcsinálni.
No persze ha van olyan autós iskola, amelyik meghamisítja a vizsgalapokat, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!