Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van a baráti körödben amolyan...

Van a baráti körödben amolyan nagy "dízel" fan?

Figyelt kérdés

Én ilyen körökben mozgok a magam benzines Ventojával, és sokszor viccelődtek már,hogy csak azért haverkodnak velem, mert VW, meg volt,hogy egyszerre annyi baja lett a kocsimnak,hogy azt mondtam inkább eladom, és VR6 Passatot veszek, akkor is folyamatosan küldték a dízel autókat,hogy ezt nézzem, ezt vegyem stbstb...

Ez persze nem is probléma, megnézem, úgysem kell, és kész.

De hiába a mondom némelyiküket a barátomnak, azért mikor közúti veszélyeztetést követnek el valaki ellen mert az "Honda", vagy beszólogatnak a parkolóban a Hondás papának aki azt sem tudja mi van...olyankor azért tényleg elgondolkozom,hogy ez mennyire gáz.

Ezekkel az emberekkel nőttem fel, gyerekkorom óta ismerem őket, szóval a ne haverkodj felük jelmondat mehet a kukába, de remélem ,hogy ezt kinövik előbb vagy utóbb, mert ciki.

Én is Volkswagen fanatikus vagyok, de sok Honda tetszik, meg igazából leszarom a márkát...és az még csak egy dolog,mikor a Hondát szidják, de amikor már bővítik a kört a benzinesekre, akkor a fejemet a falba verem.

Egyébként dízellel kezdtem, és nem volt jó móka mikor nem indult télen, pedig karban volt tartva, de valami sosem volt jó neki (öreg autó is volt)

A benzines meg mindig beindul, és én inkább üzemanyagra költök mint alkatrészre.

A kérdésem, hogy aki ismer ennyire szélsőséges dízeleseket, hogy viseli?Kinövik ezt idősebb korukra az emberek?

2016. máj. 14. 16:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
56%

Én is dízel párit vagyok, bár nem azért mert XY-nak ez a véleménye, hanem mert bő 20 év alatt a pénztárcámnak is sokkal jobban tetszett, hogy mindig dízel volt.

Szokásos gatyád is ráköltöd mert dízel valahogy nem érdekel, mert még úgy is olcsóbban jövök ki 100000km-re vetitve akér ha cserélnék lendkereket és üzemanyagrendszert, ráadásul új érakkal számolva.

Az csak mellékes, hogy gond eddig iylen téren sose volt egyikkel sem.

2016. máj. 14. 22:22
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Ha már lenulláztatok azért mert nem tudjátok elviselni, hogy normális használat és üzemeltetés mellett a dízelautóm költsége a több mint két évtized alatt a töredéke volt mint egy állandóan pörgetett benzinesnek, ezért még ide írom a lényeget:

Az a különbség a benzines és a dízel között, hogy a dízelesek nem csak mesélik, hogy mennyit fogyaszt az autójuk!!

A benzineseseknek, meg savanyú a szőlő.

Mielőtt lenulláztok, azért még ide írom a könnyebb érthetőség kedvéért:

Egy tankolással kb. 1200-1300 km-t megyek.

Egy benzinessel kb. kétszer-háromszor is tankoltok ennyi km-en!

(Na, lehet osztani, szorozni.)

2016. máj. 15. 19:44
 23/26 Tomcatters ***** válasza:
66%
Mondjuk engem special nem érdekel a fogyasztás ,benzinből is omv maxmotion 100 tankolok 90%-ba ha nincs ,akkor v-power racingot :) en 1 tankal kb 700 km megyek el :)
2016. máj. 15. 20:02
 24/26 Tomcatters ***** válasza:
Ja és a félreértések elkerülése végett, én vagy zöld kezet adok vagy semmit ;) :D
2016. máj. 15. 20:06
 25/26 anonim ***** válasza:

"Ha már lenulláztatok azért mert nem tudjátok elviselni, hogy normális használat és üzemeltetés mellett a dízelautóm költsége a több mint két évtized alatt a töredéke volt mint egy állandóan pörgetett benzinesnek, ezért még ide írom a lényeget"

22#Nekemis benzines autóm van, sztem aki benzinest vesz tisztában van vele,h többet fogyaszt.... csak egyszerűen NEM ÉRDEKLI engem sem érdekel(így a szőlő sem savanyú ) ,soha nem vennék dieseles autót,mert jobban szeretem a benzinest ennyi ... :)

En most válaszoltam először , nem nulláztalak le én sem :)

2016. máj. 15. 20:52
 26/26 Tomcatters ***** válasza:
#25 Ezt én is így gondolom ... nem számolgatni kell, meg a benzineseknek a dieseleseket oltani, és fordítva... kinek a pap, kinek a papné .. Én se cserélném le soha a mostani benzinesemet dieselre ,még akkor sem ha a diesel 1l fogyasztana 100 on :D
2016. máj. 15. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!