Van a baráti körödben amolyan nagy "dízel" fan?
Én ilyen körökben mozgok a magam benzines Ventojával, és sokszor viccelődtek már,hogy csak azért haverkodnak velem, mert VW, meg volt,hogy egyszerre annyi baja lett a kocsimnak,hogy azt mondtam inkább eladom, és VR6 Passatot veszek, akkor is folyamatosan küldték a dízel autókat,hogy ezt nézzem, ezt vegyem stbstb...
Ez persze nem is probléma, megnézem, úgysem kell, és kész.
De hiába a mondom némelyiküket a barátomnak, azért mikor közúti veszélyeztetést követnek el valaki ellen mert az "Honda", vagy beszólogatnak a parkolóban a Hondás papának aki azt sem tudja mi van...olyankor azért tényleg elgondolkozom,hogy ez mennyire gáz.
Ezekkel az emberekkel nőttem fel, gyerekkorom óta ismerem őket, szóval a ne haverkodj felük jelmondat mehet a kukába, de remélem ,hogy ezt kinövik előbb vagy utóbb, mert ciki.
Én is Volkswagen fanatikus vagyok, de sok Honda tetszik, meg igazából leszarom a márkát...és az még csak egy dolog,mikor a Hondát szidják, de amikor már bővítik a kört a benzinesekre, akkor a fejemet a falba verem.
Egyébként dízellel kezdtem, és nem volt jó móka mikor nem indult télen, pedig karban volt tartva, de valami sosem volt jó neki (öreg autó is volt)
A benzines meg mindig beindul, és én inkább üzemanyagra költök mint alkatrészre.
A kérdésem, hogy aki ismer ennyire szélsőséges dízeleseket, hogy viseli?Kinövik ezt idősebb korukra az emberek?
Én is dízel párit vagyok, bár nem azért mert XY-nak ez a véleménye, hanem mert bő 20 év alatt a pénztárcámnak is sokkal jobban tetszett, hogy mindig dízel volt.
Szokásos gatyád is ráköltöd mert dízel valahogy nem érdekel, mert még úgy is olcsóbban jövök ki 100000km-re vetitve akér ha cserélnék lendkereket és üzemanyagrendszert, ráadásul új érakkal számolva.
Az csak mellékes, hogy gond eddig iylen téren sose volt egyikkel sem.
Ha már lenulláztatok azért mert nem tudjátok elviselni, hogy normális használat és üzemeltetés mellett a dízelautóm költsége a több mint két évtized alatt a töredéke volt mint egy állandóan pörgetett benzinesnek, ezért még ide írom a lényeget:
Az a különbség a benzines és a dízel között, hogy a dízelesek nem csak mesélik, hogy mennyit fogyaszt az autójuk!!
A benzineseseknek, meg savanyú a szőlő.
Mielőtt lenulláztok, azért még ide írom a könnyebb érthetőség kedvéért:
Egy tankolással kb. 1200-1300 km-t megyek.
Egy benzinessel kb. kétszer-háromszor is tankoltok ennyi km-en!
(Na, lehet osztani, szorozni.)
"Ha már lenulláztatok azért mert nem tudjátok elviselni, hogy normális használat és üzemeltetés mellett a dízelautóm költsége a több mint két évtized alatt a töredéke volt mint egy állandóan pörgetett benzinesnek, ezért még ide írom a lényeget"
22#Nekemis benzines autóm van, sztem aki benzinest vesz tisztában van vele,h többet fogyaszt.... csak egyszerűen NEM ÉRDEKLI engem sem érdekel(így a szőlő sem savanyú ) ,soha nem vennék dieseles autót,mert jobban szeretem a benzinest ennyi ... :)
En most válaszoltam először , nem nulláztalak le én sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!