Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha nyernétek 5 milliárdot...

Ha nyernétek 5 milliárdot lottón akkor vennétek magatoknak 500-800 millióért nagy kocsi gyűjteményt?

Figyelt kérdés

Én szerintem igen,hiszen ha minden kötél szakad az biztos "befektetés" ,és minimum tartja az értékét ,persze gondozni kell.

Én szerintem 6-7 klasszikus izom autót,6-7 klasszikus egyéb autót,2-3 szuper autót ,és a szerelmemet 2-3 GTR-t.

2016. máj. 13. 16:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%
Na az a baj, hogy én nem befektetésnek venném, hanem kiélném a beteges vágyaimat, és vennék vagy 100 autót :D
2016. máj. 13. 19:21
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Tuti nem. Akkor is ugyanúgy két autóm lenne mint am, egy hétköznapokra egy meg hobbinak, kirándulnis tb.
2016. máj. 13. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:
55%
Semmiképpen sem. Mi a fenének? Dolgozni nem járnék, nem költöznék máshová. Annyiban változna az életem, hogy nem addig hordok egy ruhát, amíg már ciki, hanem azonos árkategóriában cserélgetném. Nem flancolnék, nem érdekelne semmi, nem is költenék olyanra, amire eddig sem költöttem.
2016. máj. 14. 00:38
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

Hogy mi az igazi befektetés és hogy húzzam a lepontozósok idegeit: egyszer már nyertem tízmillió forint feletti kategóriában. Kerestem is mellé hasonló összegeket egészen addig.

Nem milliárdos összeg volt a kettő együtt de ahhoz hogy befektetve eleget hozzon ahhoz már elég.

Mit csináltam? Az igazi befektetés hogy vannak részvényeim és kapom utánuk az osztalékot ami nem rossz. Már visszajött a befektetett összeg és már csak hasznot hoz egy ideje. A szomszédok már jó ideje azon gondolkoznak mi a brontból élhetek hallottam már találgatni őrosszindulatuságukat.

Ezért írtam a részvény vásárlást. Na mindegy. Mindenki úgy szórja el ami az ölébe hullik ahogy akarja.

Ha autóba fektetsz ami eleve rosszul hangzik akkor ott áll az autód és csak akkor lesz újra értéke ha el akarod adni. Akkor ha lesz rá vevő. Ha lesz ki tudja hogy később mennyit fog érni. Nem biztos hogy mindig meglesz a vásárlási értéke vagy mindig keresett lesz.

Kommersz autók adás vételében szoktam segíteni de a befektetési célú autókról tudok egy jó esetet.

Az egyik autósműsorban volt hogy felújítottak egy régi autót teljesen tökéletesre. Arra számítottak hogy megveszik de buktak rajta mert kiderült hogy az árverésen egy másik hasonlóan felújított autó is ott volt véletlenül.

Mindig használt autót veszek és 2 millióért. Mert nem befektetés az autó. Az új még annyira se.

Nekem mindegy fektessetek ilyen dolgokba ha szerencsétek lesz. Nem hiába nullázódik le idővel majdnem minden lottónyertes.

2016. máj. 14. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!