Nem. Mivel nem érdekelnek az autók. Legyen egy nekem, meg legyen egy a férjemnek, hogy ha éppen nem vagyunk együtt és valahová el kell menni, akkor legyen mivel a másiknak is elmenni valahová.
És befektetés? Ne viccelj már. 5 milliárd forintból jó, ha az egy ötödét elkölteném, de akkor is sokat mondtam és ebben benne van az is, hogy mindenem fullos és még a családtagjaimon is segítettem anyagilag és csak bent hagyom a pénzt a bankban és még lehet az dédunokáim jövője is biztosított lenne belőle.
2016. máj. 13. 16:45
3/14 anonim válasza:
És minek 2-3 GTR? Minek kell sok autó?
Max 3 autót:
1 kényelmest utazni, 1 hétvégi roadstert, és 1-et, amivel naponta járok kisebb távokra, amit nem sajnálok.
Meg max ha van, asszonynak is 1-et.
2016. máj. 13. 16:47
4/14 anonim válasza:
"valahová el kell menni" ha lenne 5 milliárdod,ezt a fogalmat nemismernéd XD
2016. máj. 13. 16:47
5/14 anonim válasza:
Szerintem te nem tudod mi a jó befektetés. Mert az autókon csak bukni lehet.
2016. máj. 13. 16:59
6/14 anonim válasza:
Különleges kiadásokkal lehet. Melyik klasszikus izom autó ritka ma? Viper? van sok. Mustang? Mégtöbb, sőt, ebből van a legtöbb. Tovább? Mindből sok van. De ha ugyan ezt a mustangot kiadnák 2 turbóval, és lenne belőle vagy 100 darab, 400 millióért darabja, akkor az később érhet valamit.
2016. máj. 13. 17:03
7/14 anonim válasza:
Inkább ingatlant.
2016. máj. 13. 17:12
8/14 Koaxk Ábel válasza:
Én biztos nem vennék ennyiért autókat, de te szerintem te nagyon nem vagy képben a valóban értéktartó autók árával.
Nem, de a mostanit a kipufogótól végétől az orráig felújítanám. Arra rászánnék max. 10 millát.
Nem, nem kéne új kocsi... :)
2016. máj. 13. 18:09
10/14 anonim válasza:
Egy hajót vennék egy részéből és letenném a kapitányi vizsgát. A hajón élnék fotómodell csajjal. Esetleg kettővel. A Földközi-tengeren hajózgatnánk. Néha elmennénk messzebre is. A maradék pénz egy részét betolnám fészbúk és más hasonló cégek részvényeibe 500-800 milliót hagynék költőpénznek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!