Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy friss jogsis vagyok,...

Pepe91 kérdése:

Egy friss jogsis vagyok, szeretnék majd egy autót venni, teljesen tapasztalatlan vagyok ezen a téren, arra kérnék segítséget, hogy mennyibe fájna az eltartása? többi lent

Figyelt kérdés
egy 2004 Suzuki Swiftet szeretnék venni, sok mindenre lennék kiváncsi, 700 ezer körül vennék, ezután mennyibe kerülnek a papír átírások, majd ha már itthon van mennyit kell fizetni rá havonta, mire kell odafigyelni, milyen alkatrészek kellenek hozzá, olajat milyen gyakran kell cserélni, mi romolhat el először benne, miket kell cserélni mire kell odafigyelni..mindenre kiváncsi vagyok, bármilyen választ elolvasok, kérem a segítségeket

2016. máj. 13. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

Papír :attól függ mekkora milyen motor stb...akár 50 de akár 120e ft is lehet a papírozás,vannak kalkulátorok.

Mivel friss jogsis sofőr vagy,az első biztosítás mindig drága éves szinten,akár 90-110e ft is lehet de ha nem balesetezel és ilyesmi egyre olcsóbb lesz.

Olajat illik 8-12e km-enként (arany közép : 10 e km) cserélni vagy évente.

Alapszabálynak tartanám,h kereskedőtől és olyantól aki :"hibátlan költségmentes" és ilyen eladóktól nem veszünk.

Az hogy mi megy benne el az kérdéses az állapotától,lehet nagyon semmi,lehet 2 hét múlva elszáll alles elektronischensystem,kitudja,egy szerelő 8-10 e ft-ért 2 óra alatt neked gyors a lényeges fájó pontokat végignézi ,hibákat olvas ki.

Ha papírok megvannak,kifizetted (a már inkább féléves) biztosítást,elvileg csak tankolod .

2016. máj. 13. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha 1,3-ast néznél akkor váltocsapágyat ellenöriztesd.
2016. máj. 13. 21:25
 3/4 A kérdező kommentje:
és az a szerelő mennyit kér el? borravaloval együtt? :D (aki átfutja 2 óra alatt)
2016. máj. 15. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:
70%

Átfutja,picit OBS-en diagnosztikálja 5-8 ezer körül megcsinálja.

Alánéz a kritikus részeknek ,rádugja a csatit alles -re minden ,és jegyezget

2016. máj. 15. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!