Egy friss jogsis vagyok, szeretnék majd egy autót venni, teljesen tapasztalatlan vagyok ezen a téren, arra kérnék segítséget, hogy mennyibe fájna az eltartása? többi lent
Papír :attól függ mekkora milyen motor stb...akár 50 de akár 120e ft is lehet a papírozás,vannak kalkulátorok.
Mivel friss jogsis sofőr vagy,az első biztosítás mindig drága éves szinten,akár 90-110e ft is lehet de ha nem balesetezel és ilyesmi egyre olcsóbb lesz.
Olajat illik 8-12e km-enként (arany közép : 10 e km) cserélni vagy évente.
Alapszabálynak tartanám,h kereskedőtől és olyantól aki :"hibátlan költségmentes" és ilyen eladóktól nem veszünk.
Az hogy mi megy benne el az kérdéses az állapotától,lehet nagyon semmi,lehet 2 hét múlva elszáll alles elektronischensystem,kitudja,egy szerelő 8-10 e ft-ért 2 óra alatt neked gyors a lényeges fájó pontokat végignézi ,hibákat olvas ki.
Ha papírok megvannak,kifizetted (a már inkább féléves) biztosítást,elvileg csak tankolod .
Átfutja,picit OBS-en diagnosztikálja 5-8 ezer körül megcsinálja.
Alánéz a kritikus részeknek ,rádugja a csatit alles -re minden ,és jegyezget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!