Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlan vagyok még, ilyen téren, pár segítséget dobnátok? : )
Figyelt kérdés
Szóval,van barátom,és úgy van,hogy ma jön hozzánk,és hát eddig csak csókolózás,meg simogatás volt. És ma szerintem több is lesz:)
Persze ez nem biztos,de azért orálisan egy kis kényeztetést már megérdemelne :D
Tudnátok pár tanácsot adni? Mire figyeljek oda?
2011. aug. 8. 11:44
2/7 A kérdező kommentje:
gondoltam,hogy ezt valaki írni fogja:D
esetleg még valami? :DD
2011. aug. 8. 11:47
3/7 anonim válasza:
a higéniára nagyon figyelj oda ha pl szexre kerül a sor! (meg amúgy is) :)
és gyengéden fogd meg a ...:D
4/7 anonim válasza:
Szerintem ha ezt elolvasod az tuti sokat fog segíteni:
Amúgy annyi a lényeg, hogy ne szívességből csináld a dolgot, hanem élvezd is, meg h odafigyelj arra, h a másiknak mi esik jól (értem ezt a sebességre, szorításra stb.). Remélem tudtam segíteni. 18/F
5/7 Ki az a jancsi? válasza:
próbáld meg élvezni adj ki hangokat
6/7 A kérdező kommentje:
Köszii mindenkinek :)
2011. aug. 8. 12:08
7/7 anonim válasza:
Bő nyál, no fog, ne siess, kérdezz és figyeld a reakciókat, mert mindenki másképp szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!