Audi A4 B5 2.6 V6,2.8 V6 motorokról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Mennyire megbízhatóak? Eléggé dinamikusan vezetek, sokat használnám a felső tartományban, bírják ezek a gyűrődést?
Fogyasztás nem érdekel.
2016. máj. 12. 20:02
1/6 anonim válasza:
2.6 az egyik legjobb motor volt az ilyen korú Audikban (1.9 és 2.5 tdi-k mellett), Anno gyerekkoromban volt apának egy 2.6-os, nagyon jó volt.
A 2.8 sem rossz, viszont a 2.6 megbízhatóbb, meg jobb. Egy téren jobb csak a 2.8, ami miatt lehet, hogy én is azt vennék: sokkal erősebb, értsd több lóerő.
2/6 anonim válasza:
Azért az 1.9 és a 2.5 tdi-t nagyon ne említsük egylapon(ha a v6-ról van szó és nem a sor5-ről), a 2,5 v6 tdi az egyik legrosszabb tdi.
3/6 A kérdező kommentje:
Az első válaszoló nem beszélt a 2.5 V6 TDI-ről. De igazad van, de nem mennék bele annyira a viták elkerülése végett. De csak ez a két motor érdekelne leginkább, főleg, hogy mennyire bírják a nehéz talpakat! :)
2016. máj. 12. 21:44
4/6 anonim válasza:
Sor5-re gondoltam, azért írtam, bár valamiért az A6 lebegett a szemem előtt ekkor, mert nekünk olyan volt. A4-be igaz, talán nem volt sor ötös.
Hát, olyan 10 liter vegyesbe a 2.6 fogyasztása. Ha taposod, akkor 12
5/6 anonim válasza:
Fogyasztás nem rédekel ugyhogy nem lesz semmi baj :D
6/6 anonim válasza:
2.6 meg 2.8 is örök, mint a nyomorúság. De ezek inkább nyugis, nyomatékos motorok, nem a pörgetésre lettek kitalálva. De nyilván semmi baja nem lesz, ha néha meghajtod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!