Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem rég utas voltam egy...

Nem rég utas voltam egy alfába, haverom apjáé és úton útfélen ha jött szembe egy másik alfa intett mindegyik, van még ilyen más márkáknál is, vagy csak az alfások ilyen összetartóak?

Figyelt kérdés
Minden esetre ez nekem érdekes volt
2016. máj. 11. 13:30
1 2
 11/14 Tomcatters ***** válasza:
38%
Mondjuk az en accordom gyárilag kalyhacsöves,de azért nem olyan mint a gagyi gyárkéményXDDD Öklöm epp h belefér,de ha megnezel ilyen civiceket ott a fejed is belefér ami meg gáz sztem XDD Titanic 1 kéménnxel pfff XD
2016. máj. 14. 09:25
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Látom megjöttek a nyagyotmondók is egyiknek olyan kocsi másiknak amolyan,azt lehet biciklijük sincsen ... persze ha képet kérnénk .. .... sztem soknak itt bicikli sincsen nem hogy alfa honda bmw... raadasul millios nagysagrendűek

Kérdésre válaszolva nekem egy RÉGI alfa 155 van Ami létezik itt all az udvarba tényleg meg van nálunk ez a szokás ,hogy ha találkozunk egy druszával intünk egymásnak

2016. máj. 14. 09:51
 13/14 Koaxk Ábel ***** válasza:

#12-es

Lehet, hogy számodra Sci-Fi kategória, hogy van akinek drágább autója van mint neked, de ez a te szegénységi bizonyítványod!

Amúgy valóban biciklim az tényleg nincs... :D

2016. máj. 14. 10:51
 14/14 10 deka farhát ***** válasza:
Ikarus :)
2018. febr. 5. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!