Nem rég utas voltam egy alfába, haverom apjáé és úton útfélen ha jött szembe egy másik alfa intett mindegyik, van még ilyen más márkáknál is, vagy csak az alfások ilyen összetartóak?
Ezt így még én sem tapasztaltam vagy hallottam.
Motorosok, buszosok, kamionosok, de még a mozdonyvezetők is szoktak inteni egymásnak.
#7-esnél a pont! :D
Amúgy én a BMW-sekkel vagyok toleránsabb, mivel én is az vagyok, de ez csak a saját hülyeségem, mivel köztudottan mi vagyunk a legbunkóbbak! :D
#8 Sajnos előítéletek vannak ... ugyan ezt mondják ránk hondásokra is ,meg h uton útfélen versenyezni akarunk ,ami persze 90% ban nem igaz szerintem,de tuti van egy pár boyracer szakadt régi civicekkel kajhacsővel hátul ... akik miatt van ez a dolog... láttam en is ,de többseg ott is normális .. A kájhacső meg kell rá XD
Ezt veszik sokan boyracerkedésnek------>(Szeretek gyorsan menni,akkor is ha épp egyedül vagyok az úton,ha meg vannak elottem megelőzöm ,ez jön le úgy sokszor mintha leakarnam nyomni az egész világot ,pedig akkor is úgy mennek ha nem lenne senki )"Akkor a leg jobb "(Meg persze ha csukott szemmel ismered az utat .. ez nálam fontos !
Tomcatters:
Ismerős a szitu a kályhacsőt leszámítva! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!