Motorvételnél, mit érdemes először nézni, vételárat, vagy a teljesítmény adót miután megvettem?
Sose volt nagy motorom, így kb azt sem tudom hogy egy 1000-1200-1400as gépezet mennyibe is van kötelező fizetni valót tekintve.
Nem szeretnék abba beleugorni hogy kiadok másfél milliót rá, és azon kapom magam hogy butaságot csináltam mert esetleg sokat kell rá fizetni, ahogy olvasgattam itt a jármű évjáratának figyelembe vételével lehet spórolni valamennyit.
Az alkatrészek meg gondolom totál, használat függő dolgok.
De igaza van a kérdezőnek, mert például egy gyorsasági motornak horror árai vannak, ami az alkatrészt meg minden illeti. Gumik, meg minden.
Én először is azt csinálnám, hogy biztos nem használtan vennék motort. Autónál még elmegy, de motorkerékpárt én a büdös életbe nem vennék használtan, az biztos. Ha új, meg mindjárt másabb a történet, mert ott van a garancia. Nah meg új, mostanában nem kell rákölteni nagyobb összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!