Szerintetek ez az új Volvo s90 mennyire fog fogyni?
Figyelt kérdés
Ugye az s80-t váltotta, ami elérhető volt 10M körüli áron, ma néztem egy alapabb normálisan felszerelt s90 simán van 16-7M Ft, a célközönség, aki ennyit szán autóra, az inkább már karikákat,propellert vagy csillagot akar látni az autó elején szerintem, nem lett ez egy kicsit drága?2016. máj. 7. 20:07
1/9 anonim válasza:
Mercedes,Audi,BMW mind a Volvo szintjén van ,szerintem ezek közül messze a Volvo legjobb minőségre kényelemre stb. Tehát ha 20m-ért Audi v. 20m Volvo inkább Volvo.
2/9 anonim válasza:
Szerintem fog fogyni. A Volvonál már igény volt egy ideje az S80-nál nagyobb autóra.
3/9 anonim válasza:
Tulajdonképpen a Volvo is prémium, csak ezt nem hangoztatják, hivatalosan nem is sorolják a prémium márkák közé. De bizony simán ottvan az Audi, BMW szinten, pedig az utóbbi két márka is nagyon magasra tette a mércét. Kiadnak a Volvóért 20 millát, eddig is egy fullos S80 benne volt 16-17 millában is akár.
4/9 anonim válasza:
Attól, hogy nálunk nem tartják annyira prémiumnak, nyugatabbra igen jó piacuk van, sokan veszik, igaz nem azok akik arra vágynak hogy feltünösködjenek, mindenki másnak meg tökéletesd.
5/9 anonim válasza:
Nincs 6-8 hengeres, csak ócska 4 hengeres, úgyhogy én biztos nem fogok új Volvot venni, csak úgy mint sokan mások.
6/9 anonim válasza:
Sokan mások kiverték a cerkát 15-20 évvel ez előtt a turbós 4 hengeres 250-300 lovas Lancerekre és Imprezákra. Most hogy ugyanezt belepakolja a Volvo az már nem jó :D
V8 amúgy is csak pár évig volt az S80ban és az XC90-ben. A 6 hengeres kínálat is kimerült mindig 1 6 hengeres szívóban és a 6 hengeres T6-ban. Az 5 hengeres benzinesek és dízelek sokkal sokkal gyakoribbak voltak a Volvonál, mint a 6-8 hengeresek. Mondjuk most már 5 hengeres sincs :D
7/9 anonim válasza:
A legtöbb ember magasról tesz rá, hogy hány henger van benne, főleg egy ilyen kategóriás autónál, mivel úgy is annyira hangszigetelve van, hogy alig hallatszik be valami. Innentől kezdve meg csak az problémázik a motorhangon aki a fotelből nézi a YT videókat.
8/9 anonim válasza:
az oylan ember suuzkiban ül akinek nem számít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!