Kia Ceed kombi 1.4 CVVT-ről (2016) milyen tapasztalataitok vannak?
Ilyen távolság mellett már elgondolkodnék egy 1,4 diesel mellett, pedig én benzin párti vagyok inkább. Egyébként elég erős az autó számomra, 1,4-es benzines motorral is, de autópáylázni egyébként sokkal jobb egy diesellel, apum egy hyundai i 30 1,4 dieselel járogat, az sokkal jobb autópáylára, a két kocsi egyébként nagyon hasonló.
Mindenképpen mindkettőt megnézném.
Én hosszú távon jobban bizok a benzines motorokban, de ha 5 évre tervezed a kocsit és utána csere akkor úgy is garanciális és nem érint a drága karbantartás.
Ha a költségek miatt választod a benzinest 2011-ben mi is igy tettünk akkori kia ceedünknél akkor se fogsz igazán csalódni, vagyis én nem csalódtam. Szerintem próbálj ki egy kia ceed benzines és dieseles, ugyan így hyundai-t is csak hogy legyen viszonyitásod, én most hiába irom mennyire elég az 1,4 -es motor is , mikor olvastam oylat itt interneten ,hogy milyen gyenge stb, pedig szerintem nem igaz.
2017 ben vettem egy teljesen uj KIA Ceed 1,4 benzinest!
Fogyasztas aglagban 6,2 L, tökèletes auto, jol vezethetô, kènyelmes . Remèlem jol valasztottal es benzines vetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!