Ilyen szakadt tuning rally-s ladákkal lehet egyáltalán közlekedni a forgalomban 2016-ban Magyarországon?
Ne idegeskedj. Jelentgess fel bátran akit akarsz.
Magyarországon jelenleg azzal lehet közlekedni, aminek érvényes műszaki vizsgája van. Kutyát nem érdekli, ohgy neked tetszik-e, mint ahogy az sem, hogy mit lehet egy harminc éves szutyok béjemvével legyorsulni.
Nem tudom, te hol élsz, ahol ez komolyan napi szintű probléma lehet!
Amúgy adom amit az #1-es válaszoló írt! :)
A régiót valahogy sejtettem, ha nem Borsod-ot írtad volna a másik tippem a Szabolcs-ra esett volna!
Ezekkel sokat nem tudsz tenni szerintem, mert az ilyen típusú "emberek"-et nem igazán hiszem, hogy érdekli, hogy van e a kocsinak műszakija, vagy úgy egyáltalán közlekedésre alkalmas e a jármű.
Fel lehet nyomni, de úgyis szerez helyette másik lomot, ha nem ő akkor a tezsvíre, amivel ő lehet a szemétdomb királya.
Miért általánosítasz, hogy egy Lada/Zsiguli csak "roncs" lehet?
Különben is, a 34 éves kor, már BMW-ben sem nagy dicsőség. :)
/egy miskolci...../
Mondjuk Miskolcon van azért nem egy-kettö nagyon komolyan megépitett, valóban nagy hangú, csörömpölö Zsiguli / Lada. Nem tudom, milyen E30-asra gondolsz, de szerintem ha nem egy épitett motoros 325i (tehát nem széria) vagy egy gyári M3-as, akkor eléggé nagy bajban lennél azzal a Bimmerrel 160-170-ig. Mellesleg ne gondold, hogy egy ilyen autó filléres dolog, maga egy komoly motor szinte milliós tétel (adott esetben egy nagyon komoly nagymotoros VFTS motorja szüken kettö).
A számozott utca környéki krepegö Ladákat meg ne vedd egy kalap alá ezekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!