Hogyan tudom beállítani az előgyújtást?
Figyelt kérdés
Hogyan tudom beállítani az előgyújtást? Valaki le tudná írni ennek folyamatát?2016. máj. 5. 17:23
1/5 anonim válasza:
Ha csak nem valami öreg járgányod van, amin van tekergethető elosztó / gyújtásalaplap, akkor lehetséges. Egy mai (10 évnél fiatalabb) autón már nem állítasz semmit.
Mivel nem adtál semmilyen támpontot, hogy csónakmotor, fűnyíró, Simson, nagypapa ladája az érintett eszköz, így ennél többet nem lehet írni róla.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagypapa ladája az érintett eszköz :D
2016. máj. 5. 18:01
3/5 anonim válasza:
Ebben az esetben gyújtásjelre tekered a motort a kurblival (a szíjtárcsán a jel), fellazítod az elosztót, és addig forgatod, amíg pont ott nem nyit a megszakító. Persze előtte a hézagot is beállítod.
A fejlettebb megoldáshoz stroboszkóp szükséges.
4/5 anonim válasza:
Elkezdtem beírni emlékezetből egy-két dolgot, de aztán ezt találtam:
5/5 anonim válasza:
Veterán Ladások oldalán nézelődj vannak ábrák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!