A szerelőm levágta a kocsiról a vonóhorgot. Ez normális?
A szerelőm leflexelte a kocsiról a vonóhorgot merthogy nem megfelelő és, hogy a rendőr büntet érte.. Gyári vonóhorog volt rajta. Wagon r+ 1.3 dízel 2005-ös évjárat.
Megbeszélés nélkül vágta le.. Szerintetek igaza volt? Amennyiben nem és elvinném a vonóhorgot rágheggesztetni akkor utána újra kéne műszakiztatnom? Vagy szerintetek nem fontos? Szerintem nem lenne feltűnő.
Az, hogy nem megfelelő, és a rendőr büntet érte, az lehetséges, mert arra is egy csomó baromság van. Viszont az nem az ő dolga, hogy megállapítsa, de még ha igen is, csak javasolni tudja. Mi az, hogy előre megbeszélés nélkül fogta és levágta? Hát a fogait beverném baz/meg. Én a helyedben követelném, hogy hegesszék vissza, vagy szereljenek másikat, természetesen az ŐK költségükön.
Kivéve, ha feketén csináltattad, mert akkor ugye esélyed sincs kártérítésre. Kivéve, ha annyira emberségesek, de ha ilyet csinálnak, akkor erősen kétlem.
"Ne dőljetek már be ennek a trollnak! Egy vonóhorog alapból nem hegesztve, hanem csavarozva van."
Ne gondold, hogy a reszelő nekiáll leszerelni, egyszerűen flexszel levágja a horog tövénél:
"Nincs az a szerelő, aki leflexelne egy vonóhorgot."
"Kedves 13-as én ehhez a roppant okos megnyilvánulásodhoz amihez nem voltál rest fényképes útmutatót mellékelni, csak annyit kívánok, hogy próbáld meg azt ott elvágni... "
Szeretem, mikor a hülyék okoskodnak, és lehülyéznek!
1.) Pedig van.
2.) Nem kell megpróbálnom, a sógoromnak műszaki vizsgán vágták le mert kopott volt a fej, és nem ment volna át. Igaz 15 évvel ezelőtt jobbak voltak a Graniflex korongok!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!