A szerelőm levágta a kocsiról a vonóhorgot. Ez normális?
A szerelőm leflexelte a kocsiról a vonóhorgot merthogy nem megfelelő és, hogy a rendőr büntet érte.. Gyári vonóhorog volt rajta. Wagon r+ 1.3 dízel 2005-ös évjárat.
Megbeszélés nélkül vágta le.. Szerintetek igaza volt? Amennyiben nem és elvinném a vonóhorgot rágheggesztetni akkor utána újra kéne műszakiztatnom? Vagy szerintetek nem fontos? Szerintem nem lenne feltűnő.
Oda sem vinném az autót...
Néhány műszakin már átment a járgány, ahol megnézték a vonóhorgot is, s most a "nagytudású" közölte, hogy az nem volt szabályos. - a tulajdonos engedélye nélkül akkor sem flexelhet, ha netalán igaza van.
Húha...fizettesd ki vele.
Én biztos adtam volna neki egy sallert. Kérdés nélkül?? Ne hagyd!!!
az nem is szerelő, hanem az utca végén egy alkoholista barom.
Nekem is fix horog van fenn a Wagonon, a műszakin még sosem szóltak..egyébként szervíz szerelte fel átadáskor.
szerelőm..ez marhajó...hogy sikerült ilyent beválasztani?
Jééézusom...ilyen szerelő létezik?
Nézd meg a forgalmid, van-e benne korlátozás a vonóhorgodra? Ha nincs,(és nincs) akkor azzal a majommal szereltess vissza egy ugyanolyan fixet. A levehető vonóhorog renedelet visszafelé nem alkalmazható.
Vagy fizettesd ki az újbóli szerelést(70e forint), és irány máshová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!