Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez normális? (gs500e)

Ez normális? (gs500e)

Figyelt kérdés
Amikor ráteszem a kormányzárat, majd a kulcsot koppanásig tekerem,akkor felgyullad a hátsó lámpa. Hiába húzom utána ki a kulcsot, kapcsolom le a műszerfalon a lámpát, az égve marad. Ez direkt van így,vagy kontakthibás? Ha nem tekerem koppanásig, akkor ez a probléma nem jelentkezik, és a kulcsot is ugyanúgy ki tudom húzni.

#Suzuki #kontakthiba #malomkőgörgetés
2016. ápr. 24. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Szia! Valószínűleg koppanásig tekerve parkolóállás üzemmódja kapcsol be. Ilyenkor nekem is hátul világít a helyzetjelző, elöl pedig egy led a fényszóróba. Erre felhívták a figyelmem e kereskedésbe mikor vettem a motort, nehogy leszívja az akksit, és a kézikönyvben is szerepel. Ez normális, ha nem tekered a kulcsot koppanásig a kormányzár akkor is rámegy és ki tudod húzni a kulcsot.
2016. ápr. 24. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Első tökéletesen megfogta a lényeget.
2016. ápr. 25. 00:20
 3/5 A kérdező kommentje:
az első lámpában nem láttam semmi fényt,de majd megnézem korom sötétben is. Köszönöm szépen!
2016. ápr. 25. 15:30
 4/5 A kérdező kommentje:
megtaláltam a ,,p" jelzésű állást a gyújtáskapcsolón! a helyzetjelző ki van sajnos égve, de majd kicserélem
2016. ápr. 27. 17:38
 5/5 A kérdező kommentje:
egyébként az első választ nem tudom, hogy miért pontozta le a nép. Nem csak ész nélkül kéne nyomkodni a ,,hasznos", ,,nem hasznos" jeleket.
2016. ápr. 28. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!