Opel astra f 1.7d vettem odalépek neki fekete füstött nyom ez normális?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 13. 21:25
1/7 anonim válasza:
Minden hulladék ezt csinálja. Így nevezhetjük normálisnak. Nehogy megcsináltasd, az pénzbe kerül. Majd elviseljük.
2/7 A kérdező kommentje:
Kösz a bunkó köcsög válaszra nem vagyok kíváncsi!!
2016. ápr. 13. 21:34
3/7 anonim válasza:
Ha szemmel láthatóan nagy füstöt ad, akkor nem normális. Valószínűleg eltekerték az adagolót. Vissza kéne venni belőle, de lehet hogy egy szakműhely jobban meg tudná oldani. Esetleg akkor már az előtöltés mértékére is ránézhetnek.
4/7 anonim válasza:
Öreg dízelek amúgy is jobban kormoltak, akkoriban még mások voltak a szabályok.
5/7 anonim válasza:
Nem az 1-es vagyok.Nem,nem normális. Szerencsével porlasztási hiba.Porlasztók ultrahangos tisztítása,ha kopottak, akkor csere.Ez a jobb hír.Ha viszont a sűrítési végnyomás miatt van a tökéletlen égés ,az már nagyon húzós lehet anyagilag.Erre v.színűleg rászaladtál,ha friss vétel.Ha a kompresszió mérés jó értékeket ad hengerenként,akkor az némileg megnyugtató lehet,de anyagilag v.mennyire fájó lesz.Hidegen ,reggel,hogy indul?
6/7 A kérdező kommentje:
Hidegen rendesen indul izzitás után akkor nincs fekete füst akkor van ha gyorsitok!
2016. ápr. 14. 07:52
7/7 anonim válasza:
Ha pl 70-nél viszarakod 3 -ba akkor normális a füst, nekünk is ugyan iylenünk van, sőt mikor leinditom akkor is lök egy füst pamacsot... ne foglalkozz vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!