Baleset! Hogyan legyek túl rajta?
Ami történt, megtörtént nem tudsz változtatni rajta. Gondolj arra, hogy senki nem sérült meg, az autót meg lehet javítani, nem történt semmi jóvátehetetlen. Jó lecke volt, máskor figyelj jobban.
Vond le a tanulságokat és lépj tovább, vezess sokat, ne alakuljanak ki gátlásaid.
Mivel ma történt a dolog, így elég friss az élmény, így nem várhatod el magadtól, hogy egy legyintéssel pár óra múlva túllépj rajta, főleg, hogy az első eset.
A lényeg az, hogy ezt ne kudarcnak éld meg, hanem tapasztalatnak amiből tanulsz a jövőben.
Sajnos sok embernél tapasztalom, hogyha ilyen helyzetbe kerül, akkor örökre elmegy a kedve a vezetéstől, van akinek még ennyi sem kell hozzá, elég egy apró kudarc a vezetés során.
Szóval fel a fejjel, ez van, ezen már nem tudsz változtatni, max levonod a tanúságot, meg legalább megtanultál betétlapozni, lehet ez nevetségesen hangzik, de ilyen tapasztalat is kell!
Én 30 éve vezetek, ha a KRESZ szerint vezettem volna mindig is, az elsőbbségeimet figyelembe véve, akkor már régen egy urnában lennék, egy koszorúval.
Rengetegen nem veszik észre, meg nem logikusak a KRESZ táblák sem, szóval nem csak Te vagy a hunyó szerintem.
Aki ebben az országban maximálisan számít a közlekedésben résztvevőre, az megunta az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!