Mennyi idő alatt vezetted le az 580 km-t?
Meg szerettem volna kérdezni az oktatómat az óra végén, csak végül kiment a fejemből.
Én 10 órát töltöttem rutinpályán, mindig elcsesztem az elindulást meg a végén elég sokat parkoltunk, szlalomoztunk.
580 km kell 30 óra alatt, ami biztos valakinek meg tud lenni az alapórákkal, de szerintem 5-10 kell pluszba átlagban. Most van nekem 20 órám és csak 120 km-em van. Többnyire minidig Pesten vagyunk a forgalomban és ott parkolunk meg megyünk, de nem gyűlik a kilométer. Örülök egyfelöl neki, hogy többet kell váltani, jobbkezes helyzetek, de baromi drága az óra… Ha mondjuk levezetem a 30 órát utána mondhatom, hogy menjünk pályára pár alkalmat, hogy gyarapodjon a kilométer?
Jól van, megkérdem mindenképpen. Alapból 175-180 ezer lenne a jogsi, ekkor mindenből átmész elsőre és 0 plusz óra. Olyan 230-250-re saccoltam még mielőtt beiratkoztam, nagyjából ott lesz szerintem...
Az komoly, hogy nem kellett fizetni. :D
Jó arc az öreg, de ingyen biztos nem adna órát. :D
Én buktam forgalmin 2x, úgy jön ki a 3 ingyen óra, hogy minden vizsgám előtt 1óra relax vezetés, mert sosem gondolta volna, hogy pont én bukok majd meg, mert egyébként jól vezetek. :)
Mentségemre szóljon először azért vágtak meg, mert annyira a vezetés elején voltunk, hogy éppen pacsiztak még az oktatóm és a vizsgabiztos, mikor balról indexeltek, hogy bekanyarodnak mellettem én meg úgyvoltam, hogy akkor befordulok előtte, megyek amerről ő jött, csakhát töketlenkedett, keresett valami utcát, rájött, hogy az nem az, visszavette az indexet, aztán, mire felnézett a vizsgabiztos nuku indexet és bámészkodott, hogy merre is akar menni... Szóval "kimentem elé"...
Másodjára, meg kivittek főútra és közölték, hogy forduljak vissza az úton és menjünk vissza a városba. Namost ez se nem vizsga útvonal se nem bevett feladat, de tudtam, hogy főútvonalon nem nagyon lehet megfordulni, ezért gondoltam megyek az első lehetőségig, pl körfogralom és majd jól visszafordulok. Csak megunták és közölték, hogy le kelett volna mennem egy becsatlakozó alárendelt útra és Y-nal megfordulni. Mikor közöltem velük, hogy az nem "ezen az úton" van, szóltak, hogy már mindegy...
Szóval volt bűntudata az oktatómnak, hogy ilyen hülyeségek miatt b𝚊sztak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!