A rendőr mikor büntet a túl nagy kerék miatt?
Nekem a gyári kerék 13-as, ha jól tudom, erre maximum 14-est lehetne feltenni, mert amúgy büntethető.
15-ösnél sosem volt kisebb kerekem.
Most elszaladt velem a ló, és feldobtam rá egy 16-osat.
Az ívnél fent nem lóg ki, tehát nem kell oda semmi szélesítés, viszont a lökhárító mellett kimegy úgy mint ennek a Golfnak, de annyi különbséggel,hogy nekem fent nem lóg ki:
Ezért ugyan úgy büntethetnek?A gyakorlatban büntetnek is?
Mert pl. egy gumist kérdeztem, ő azt mondta,hogy 3 cm-t is kilógott neki, és soha az életben nem szóltak rá.
Van erre valami megoldás?
Ha kifogsz egy épp ráérő rendőrt, aki ért is hozzá, és nem tetszik az arcod sem, akkor kihívja a közlekedésfelügyelőket, azok a szívükhöz, és a rendszámodhoz kapnak, aztán trélerrel haza, visszaszerelni mindent, újból (szigorított)műszaki vizsga..közben kiköhögöd a közúti bírságot is(ami elég tetemes lesz)
ez várható..megoldás: bízz a szerencsédben..
"Nekem a gyári kerék 13-as, ha jól tudom, erre maximum 14-est lehetne feltenni, mert amúgy büntethető."
Rosszul tudod.
3-as
Nem hinném, de mesélj.
Egyébként a kérdés az az lenne,hogy csak akkor büntethetnek érte ha felül lóg ki, vagy ha a lökhárító mögül is előbukik?
Tehát mintha terpesztene. (de nem terpeszt)
"A kérdező kommentje:
3-as
Nem hinném, de mesélj."
Csak a 6/1990 KöHÉM rendeletet kell elolvasnod. Nem másolgatok belőle, mert sok hasznos dolgot megtudhatsz, ha átböngésszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!