Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kell az olajnyomás...

Hogyan kell az olajnyomás mérő órát bekötni?

Figyelt kérdés

Felújíttattam a turbómat, mert már nyomta bele az olajt a coolerbe.

Azt már tudom, hogy 3000rpm-nél 3,5 bár nyomásnak kell lennie.

Az lenne a kérdésem, hogy a turbó nyomócső csatlakozójára,ami blokkban van közvetlenül rá-e lehet kötni az olajnyomás mérőt?

2016. ápr. 25. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Az olajgomba helyére szokták bekötni. A turbó olajcsövét a helyedben nem piszkálnám.
2016. ápr. 25. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdés miylen turbo, általában attol függ hova kell kötni.
2016. ápr. 25. 20:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Garrett turbo, a pontos tipusát jelenleg nem tudom megmondani mert, tömitést gyártatok hozzá. Nem lehet beszerezni az eredetit.

Víz és olaj hütéses egyszerre. A vizhütésenek egyik fémcsövét részlegessen eldugította az olaj lerakódás. Lehet ez okozta a csapágyak beégését.

Ha az olajgomba helyére kötöm be a nyomásmérő azzal még nem tudom meg hogy a turbó nyomoágába megfelelő e a nyomás

2016. ápr. 26. 06:57
 4/4 A kérdező kommentje:
A blokk aljátol indul a nyomócső. A turbo visszarakása nélkül akarom megmérni az olajnyomást. De előtte még leszedem a kartelt és az olajpumpa szívó ágát és szőrőjét is átnézem. 1.9 dt renault motor 90 le
2016. ápr. 26. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!