Seat Ibiza 2001 ALH Fordulatszám és olajnyomás hiba. Mitől?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom! Köszönöm, tudom hogy gépre kell kötni az mindent kidob. Jelenleg csak tanácsokat kérnék hogy mi lehet a baj. Az autón egyszer csak le esik a fordulatszám mérő és kigyullad az olajnyomás lámpa. Mitől lehet ez a hiba? Ha nem lenne olajnyomásom akkor az autó 2 km-er múlva besülne a motorja. Na evvel több mint 300 km-ert mentem vele és sehol nem csöpög az olaj belőle. Szóval olajnyomás az van. Tanácsokat előre is köszönöm.2016. márc. 31. 19:58
1/7 anonim válasza:
Az olajnyomás a fordulatszám függvényében növekszik, vagy csökken. Ha nincs fordulat, nincs olajnyomás sem. Azt kellene kideríteni, miért akar leállni a motor.
2/7 A kérdező kommentje:
A motor egyáltalán nem akar leállni. Tökéletesen megy. Van hogy elmúlik egy kis időre ez a hibajelenség utána vissza jön. Én egy relére vagy biztosítékra gyanakszom. tudni kell róla, hogy az autó sokat állt aksi nélkül.
2016. márc. 31. 20:50
3/7 anonim válasza:
Úgy érted, hogy mész mondjuk 80-nal, nyomod a gázt és közben leesik a fordulatszámmérő mutatója és kigyullad az olajnyomás lámpa? Mert akkor ez valamilyen kontakt hiba.
4/7 A kérdező kommentje:
Pontosan! 130-al autópályán kigyulladt a lámpa le esett a fordulatszám mérő, de ugyan úgy mentünk semmi különbséggel csak sípolt egyet kettőt. Utána úgy gondolt megint megy semmi baja nem volt aztán megint le esett mind ezt menet közbe 130-nál és a motor járt tökéletesen ment. Gázadásra reagálva.
2016. márc. 31. 21:16
5/7 anonim válasza:
Elektromos probléma. Lehet hogy beír hibakódot is valamelyik jeladó de nem biztos.
Ki kéne olvasni de ezt te is tudod.
Ha van hibakód az megkönnyti a dolgunkat.
6/7 A kérdező kommentje:
Ha nincs hibakód akkor mik lehetnek a gyanús alkatrészek? Csak mert amit tudok én is ellenőrizni azt nem kell a szerelőnek és tudok is valamit mondani neki.
2016. márc. 31. 23:08
7/7 anonim válasza:
Lehet csak érzékelö mondta be az unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!