Elindulásnál, ha érzem, hogy elkezdett fogni a kuplung, engedek még ki, hogy mocorog, és már menne akkor adok rá kis gázt és engedem ki a kuplungot az jó?
Ma vezettem egy jót,és az elvet tudtam,ahogy lényegében próbáltam az elvek szerint.
Na aztán : engedtem fel,ahol fogott még nem picit adtam ki a kuplungból ,már mocorgott és ilyen pici lejtőn már megtartotta magát ,vagy szerintem az ilyen egyenes úton már ment volna (benzines) akkor adtam rá kis gázt és vele "párhuzamban" engedtem ki szépen.
5x indultam így nulláról 1x akart kicsit "hörögni" ,akkor benyomtam a kuplungot kicsit mert túl sokat engedtem.
Lényeg a lényeg,próbáltam arra törekedni h úgy induljak h ne az legyen ,h araszolva megyek séta tempóban aztán pörög a motor .
Mit gondoltok ,aránylag jó volt az elv amiben próbálkoztam?
Életemben először vezettem autót így "tessék csináld" .
Manuálváltósban a múltam annyi,hogy 1 hónapig 1 50cm3-s endurót vezettem járkálni ide-oda,és abból amire emlékeztem megpróbáltam átvinni ide.
Amit levontam belőle :BAROMI jó.
Csak félős voltam,h sávban marad ,nem lemenni róla ,kacsázni stb,görcsösen ,természetesen egy nemhasznált bekötőút ,ami levan zárva ,vagyis forgalom jelenleg nincs rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!