1/12 anonim válasza:
Olaj-fogyasztás. Vagyis a olaj kikerül a égéstérbe és ügye nem a kék füst látszik a kipufogóból. :) én így tudom.
2/12 A kérdező kommentje:
Nekem hideg indításnál füstől 1-2 percig ..menetközben semmi füst meleg.indításnál se.lehet a szelepszár szimering hiba ez?
2016. ápr. 23. 19:42
4/12 A kérdező kommentje:
Remek...remélem nemlesz drága!és más baja nincs
2016. ápr. 23. 20:07
5/12 anonim válasza:
ááá nekem is ez volt de már nem csinálja, akkor elsőként rosszul írtam???
6/12 anonim válasza:
Biztosan füstöt látsz? A hideg rendszerből általában gőz távozik néhány percig, ami teljesen normális dolog.
7/12 A kérdező kommentje:
Kékes fehéres füst..
2016. ápr. 23. 20:53
8/12 anonim válasza:
Akkor az elsz. Hogy mennyibe lesz, azért az erősen függ attól is hogy miylen autó milyen motorral.
9/12 A kérdező kommentje:
Rover 25 1.4 benzin :)
2016. ápr. 23. 21:10
10/12 anonim válasza:
A szelepszár szimering kopásnál végig lehet kékes füstöt látni, és eszi is az olajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!