2T robogó főtengely szimering jelei?
Szia,
A főtengely szimmeringnek úgy hiszem más jele lenne. Gyutjás oldalon instabil alapjárat, olajteknő felől (tudom robi itt az nincs) meg masszív olajfogyás. Köpné az olajat.
Sokkal inkább arra gondolok, hogy nem stabil az üzemanyagellátásod.
Etesd külső kannából pl egy flakonból a karbit. Például nekem van egy olajos flakonom, amire műanyagforrasztottam egy benzincső csatlakozót. Nem egy szép látvány, nem is feltétlenül az örökkévalóságnak készült, de gyorsan megvan és minden háztartásban akad. A flakont dróttal a szatyorakasztóra lehet rakni, így szépen folyik és nem zavar a próbakör alatt.
Aztán a sport légszűrőt meg ilyen,olyan házi flexicsöveket ha lehet felejtsd el. Sokat nem véd, de legalább írtó hangos torokhangja lesz a motornak.
Rakd vissza a gyárit, vagy ha azt nem akkor válassz olyan légszűrőt ami nem szív falsot, nem húzza le a karbit súlyánál fogva. Nézd meg azt is, hogy ha szivacsos nem zárja-e el valami a levegő utját, nincs-e átfordulva a szivacs ilyesmi.
Aztán főfúvókázás előről. Tudod nagyobbról egyre kisebb felé
Remélem segítettem
Szia,
Sok sikert hozzá. Nincs jó tapasztalatom ezekkel a sportlégszűrőkkel, jobb lesz a gyári.
Másrészt gondolkodtam a kitekert levegőcsavaron. Amit írtál. De sehogy nem áll össze. Végül is milyen fordulatszámtartormányban fullad. Alul vagy felöl?
Csináltál már főfúvókázást maxi gáz alapján?
Azért mert a főfúvóka kiválasztása Mindennek az alapja. De azt csak teljes gázállásban lehet kitapasztalni, hogy jó-e vagy sem.
Tehát rakj be egy nagyot, és Menj maxi gázzal. Nem szabad ilyenkor figyelni hogy gyorsul, milyen lenn stb.
Maxi gázon jegyzetej. Mekkora volt a max sebesség, milyen a gyertyakép. Aztán rakj bele egyel kisebb főfúvókát és csináld ugyanezt. A játék addig megy míg érezhetően lecsökken a teljesítmény. Akkor tudjuk hogy az egyel nagyobb biztosítja a legnagyobb sebességet a legkevesebb üzemanyaggal.
Alacsony fordulatot es kozeptartomany csak ezután állítunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!