Miért keverik össze sokan a Wartburgot a Trabanttal?
Senki nem keveri..nem is tudom honnan veszed ezt..pláne a hasonlataid. Azok végképp nem állják meg a helyüket.
Egyébként akik neincsenek a témában(több millió ember) azokat pont nemérdekli ez a két márka(sem)..
teljesen érdektelen mindkettő...én tudom, mert volt mindegyikből néhány típus, de mára már felejtős...
annyira, hogy pontosan nem is tudom mikor jelent meg az500-as, a 600-as, a 601-es..
sőt arra sem emléxem, hogy a nagykerekű 900-as után mikor jött a kiskerekű 1000-es..pedig de nagy szám volt..sőt, a kétajtós sportból is futott néhány..
Mert mind a kettő régi, gondolom nem a húszas korosztályra esetleg a harmincasokra gondolsz, hanem 11-12.. ők nem éltek akkor és ügye nem érezték eme csoda autók szelét.
De még mindig jobb ez mintha majd ügye a szakgimnáziumokban tanuló gyermekek fogják keverni Ausztriát Ausztráliával vagy épp hiszik azt, hogy Anglia egy folyó. Most csak mondtam egy példát.
Még én se találkoztam ilyennel. De mára már annyira ritkák ezek az autók, hogy el tudom képzelni van itt olyan 10-12 éves suttyó, aki csak képről, vagy max youtube-ról látott Wareszt, nem hogy ült volna benne!
De ha ez vigasztal, volt már hogy a 2013-as J Astrámat le F Astrázták. :) Egy betű, de műszaki tartalomban azért van némi különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!